Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt? Van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt? Van ilyen?

Figyelt kérdés
10 éves párkapcsolatban vagyunk a barátommal, 30 évesek vagyunk. Pár napja az üzenőfalára (facebook) kiírta az egyik exe (10 évvel ezelőtt voltak együtt, de elvétve találkoznak.) hogy idézem "még mindig/már megint úgy szeretlek". Kérdőre vontam a srácot, azt mondta, a csajszi azt gondolja, hogy ők ilyen nagy haverok, de valójában alig beszélnek, nem is érti, miért írta. A csajnak van párja egyébként. Mit gondoltok, létezik, hogy ok nélkül ilyet írt ki a csaj? Vagy esetleg találkoztak és csupán baráti indíttatásból írta ki? Mi a véleményetek?

2013. jan. 28. 12:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még arra is gondoltam, hogy a csaj nem kezeli jól a fb-ot és ezért írta üzenőfalra, de ez tényleg túl naiv gondolat már. :))
2013. jan. 28. 12:57
 12/20 A kérdező kommentje:

9-es, ezt úgy mondta, hogy "jaj már, ***** azt gondolja, hogy évezredes cimborák vagyunk". A párom eléggé közösségi ember, mindenki szereti, ragaszkodnak hozzá a régi barátok.

Igazad van, 11-es, ez is igaz, ha viszonyuk lenne, hülyeség lenne kiírnia! De legalábbis a párom szólt volna neki, h vegye le, nem?

2013. jan. 28. 13:00
 13/20 omba ***** válasza:

Én nem nagyon kombinálnék... ha bízol a pasidban, semmi gond.

Annyiféle hülye ember csinál annyiféle hülyeséget, hogy ha mindig ezen agyalnál, másra nem jutna időd.

2013. jan. 28. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy attól, hogy ezt kiirta, honnan tudod, hogy kinek "cimezte"? Lehet, hogy a mostani barátjának, vagy valaki másnak!! Mért gondolod, hogy a Te barátodnak szól?
2013. jan. 28. 13:02
 15/20 A kérdező kommentje:
14, nevesítette a csaj, tehát megjelölte.
2013. jan. 28. 13:06
 16/20 anonim ***** válasza:
14-es. Hú, akkor az tényleg nem túl biztató! Neked milyen most a kapcsolatod a barátoddal? Ha épp kicsit lapos, akkor az is lehet, hogy találkoztak, elmesélte a pasid, hogy nem minden kerek Nálatok, a csaj pedig kicsit adja alá a lovat. Mindenképpen mondd el a barátodnak, hogy ez igy gáz és kérdezzétek meg a csajt együtt, hogy miért irta ezt!!! Kérdezd meg, hogy ő mit érezne, ha 1 exed ilyet irna az üzenőfaladra!?
2013. jan. 28. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Az exeket tiltani kell, ennyi. Esélye nincs semmit posztolgatni, még kereséssel sem talál meg.
2013. jan. 28. 13:22
 18/20 anonim ***** válasza:
ha én kapnám örülnék neki és akkor tudnám nem csak álmodtam
2013. jan. 28. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
igen,létezik,hogy ok nélkül ír ilyet.annyi nagyon buta nő van,hogy szerintem felesleges kombinálni.vagy kérdezd meg a csaj pasiját,hogy ő ehhez mit szól
2013. jan. 28. 13:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Majd diszlájkolni fogsz, mert már látom, hogy milyen válaszokat fogadsz el, de azért leírom: ha még nem csalt meg vele, akkor jó úton halad. Szerintem éppen kezd kibontakozni valami. "Épp olyan, akiről sose gondolnám, hogy félrejár". Ezt később úgy szokták megfogalmazni, hogy "sosem gondoltam volna, hogy ő erre képes". Szóval szerintem elkezdődött valami. Nem biztos, hogy megtette, de ne várd el, hogy beismeri.
2013. jan. 31. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!