Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzékek birodalma kérdése:

Megcsalt szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Három napra elutaztam és ma amikor visszaértem a barátomhoz ágyneműt cseréltem, és 2 db. fekete hosszú női hajszálat találtam az ágyban...pedig én szőke hajú vagyok. Nem igazán tudom hova tenni a dolgot, mert érzem, hogy szeret, de most kicsit meginogtam. Holnap ha hazajön vonjam kérdőre vagy kezdjek el inkább nyomozni? NAGYON SZERETEM
2013. jan. 28. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, ha megmutatod a hajszálakat és megkérdezed, hogy ki felejtette az ágyatokban...
2013. jan. 28. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Kérdezd meg te szerencsétlen...

Majd mesélj mi volt...

Igen küldeni fogunk szakítás utáni szerelmes dalokat..

És nem vagy terhes..

2013. jan. 28. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
MI IS SZERETÜNK.
2013. jan. 28. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Ajaj...

Nem volt eléggé alapos a barátod.

Nyomozhatsz is de szerintem kérdezd meg vagy csinálj úgy mintha tudnád kiről van szó és mond neki azt hogy az ő szájából akarod hallani.

Persze ő a végsőkig tagadni fog ha van egy kis esze.

Vagy először kérdezz rá hogy:"milyen fekete hajú nő járt itt amíg nem voltam itthon?"

"mondták a szomszédok" Hátha beugrik a csőbe.

:-)

2013. jan. 28. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Na mi volt?

Mesélj!

2013. jan. 29. 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is szeretném tudni, hogy mi volt.

Azért jó nagy barom. Legalább "okosabban" csinálná. Ilyenen elbukni.

Félreértés ne essék, nem támogatom a megcsalást!!! Ezt kihangsúlyozom, de hogy valaki ennyire pitiáner dolgon elbukjon az baromira gáz.

2013. jan. 29. 08:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak ma este jön haza, de tegnap este beszéltünk telefonon és rákérdeztem, persze ő mindent tagad. Nagyon mentegetőzőtt, ami szintén gyanus. Azt mondja, hogy valahonnan odahulltak a hajszálak, és még az is lehet, hogy én hoztam haza a munkahelyemről, vagy valami régi hajszálak a múltból amik felrepültek az ágy alól...Alig várom a ma estét, észre fogom venni ha hazudik... Jaj egész éjjel nem tudtam aludni, szörnyű ez az egész :(
2013. jan. 29. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Felrepültek az ágy alól?

Mekkora duma.

Mondtad neki hogy a "szomszédok látták" ???

2013. jan. 29. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2013. febr. 4. 08:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Meggyőzött, hogy nem csalt meg, és én is érzem, hogy szeret. Lehet tényleg kicsit túlreagáltam a dolgot. De most fordult a kocka, most ő féltékenykedik :P
2013. febr. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!