Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most van okom félni szerintetek?
A barátom elutazott kicsit több, mint egy hétre, három napja van ott, eddig írt egy sms-t, meg egy facebook üzenetet... nekem ez annyira nem esett jól, hogy nem is keres, szóval mikor tegnap este picit fent volt a chat-en is, akkor nem voltam vele valami kedves. Gondolom utána elment bulizni (minden este van ott valamilyen buli...), elképzelhető, hogy inkább csajozott ott? Így, hogy én nem voltam épp túl kedves (bár szerintem nem ok nélkül), de emiatt nem akarom megjátszani magam, hogy nehogy valami rosszat tegyen. Elég friss kapcsolat még egyébként. Mit gondoltok? Azóta nem írt nekem sehol... Milyen viselkedés lenne most korrekt az én részemről? Kérlek segítsetek!
20L
Őszinte leszek:
Ha egy friss kapcsolatban már ez történik, akkor nem tudom mi lesz később. Aki szereti a másikat az nem úgy viselkedik, mint a barátod. Mikor egy kapcsolatba beüt a diszkó és az éjszakai bulizás (főleg az elején), akkor abból semmi jó nem fog kisülni. Ha szóvá teszed neki, hogy változtasson a viselkedésén, abból szakítás lesz, de még az is jobb, mint elviselni mindezt amit most csinál akár egy életen át.
hp vagy. jó úton jársz a tuti megutálás felé
A delikvens hová utazott? Szexfilmforgatásra, vagy horgásztáborba?
"Mikor egy kapcsolatba beüt a diszkó és az éjszakai bulizás (főleg az elején), akkor abból semmi jó nem fog kisülni"
ez nem feltétlen igaz, ne keserítsd el a kérdezőt :) anno a párom nagyon sokat bulizott, igen a kapcsolatunk elején, sőt jóformán egy évig (mert engem 17 évesen nem engedtek, így egyedül ment mindenhova) és kibulizta magát, és a mai napig együtt vagyunk és imádjuk egymást (5,5 év)
Nem szoktunk külön bulizni, meg ő azt mondta, hogy alapból se szeretett sose bulizni, mert nem szeret ott ismerkedni, mások meg csak azért mennek úgyis. De ez fura, mert amúgy nagyon könnyen ismerkedik bárkivel, mindenki egyből megszereti.
Sítáborban van, csak minden este vannak ott bulik is, ez most azért ilyen rendkívüli helyzet.
Akkor mi legyen? Kérjek tőle bocsánatot, hogy nem voltam elég kedves?
Viszont attól még ugyanúgy zavar, hogy miért nem keres. De az meg milyen már, hogy szóvá teszem, és csak azért fog keresni ezentúl, értitek, kényszerből nem sok értelme van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!