Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most van okom félni szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most van okom félni szerintetek?

Figyelt kérdés

A barátom elutazott kicsit több, mint egy hétre, három napja van ott, eddig írt egy sms-t, meg egy facebook üzenetet... nekem ez annyira nem esett jól, hogy nem is keres, szóval mikor tegnap este picit fent volt a chat-en is, akkor nem voltam vele valami kedves. Gondolom utána elment bulizni (minden este van ott valamilyen buli...), elképzelhető, hogy inkább csajozott ott? Így, hogy én nem voltam épp túl kedves (bár szerintem nem ok nélkül), de emiatt nem akarom megjátszani magam, hogy nehogy valami rosszat tegyen. Elég friss kapcsolat még egyébként. Mit gondoltok? Azóta nem írt nekem sehol... Milyen viselkedés lenne most korrekt az én részemről? Kérlek segítsetek!

20L

2013. jan. 28. 14:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az övé nagyon is állhat.
2013. jan. 28. 16:12
 22/24 anonim ***** válasza:
amikor összevesztetek miket mondtál neki??
2013. jan. 28. 16:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Vaaag, csak nem jutott netközelbe? Szerintem dőlj hátra egy kicsit. Ha megcsal, az egyelőre még az ő baja.
2013. jan. 28. 17:10
 24/24 A kérdező kommentje:

Nem vesztünk össze, egyszerűen csak ennyi, hogy nem voltam kedves, nem írtam túl sokat, nem voltam elég közlékeny... ilyenek, de ha rossz kedvem van, nem tudom megjátszani magam még így írásban sem.

Az egy dolog, ha nincs netközelben (bár láttam fellépve a chatre ma többször is, ilyen 10 percekre kb, a telefonjáról, máskor olyankor mindig ír...), de akkor ha nincs net, attól még sms-t írhat.

2013. jan. 28. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!