Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most van okom félni szerintetek?
A barátom elutazott kicsit több, mint egy hétre, három napja van ott, eddig írt egy sms-t, meg egy facebook üzenetet... nekem ez annyira nem esett jól, hogy nem is keres, szóval mikor tegnap este picit fent volt a chat-en is, akkor nem voltam vele valami kedves. Gondolom utána elment bulizni (minden este van ott valamilyen buli...), elképzelhető, hogy inkább csajozott ott? Így, hogy én nem voltam épp túl kedves (bár szerintem nem ok nélkül), de emiatt nem akarom megjátszani magam, hogy nehogy valami rosszat tegyen. Elég friss kapcsolat még egyébként. Mit gondoltok? Azóta nem írt nekem sehol... Milyen viselkedés lenne most korrekt az én részemről? Kérlek segítsetek!
20L
hűha, az a szexfilmes kategória lesz.
Nem kell aggódnod, "síelnek" egész este.
ma 14:59
ezt aláírom, csak azért írtam le a mi példánkat hogy ha nem is sok 1 kivétel biztos van ;)
kérdező, ezt pedig neked kell érezned, hogy akkor most mit csinálj...mi annyira azért nem látunk bele a dolgokba, csak annyit tudunk amit ide leírtál...lehet hogy elfoglalt (mint írtad sítábor) egész nap síelnek, kint vannak, ökörködnek...ha én sítáborban lennék elő sem venném a facebook-ot ;) Persze ettől függetlenül keresném a párom...de ahány ember annyi felfogás...beszélj vele.
Nem én szedtem fel, és döntésképtelennek cseppet se mondanám. Az inkább én vagyok, nem ő. :)
Hát egyelőre megvárom, hogy ő keressen, utána talán okosabb leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!