Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem félnétek annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem félnétek annyira szeretni valakit, hogy már minden más mindegy legyen az életetekben? (lent)

Figyelt kérdés

És ha bekövetkezik ez, amitől valljuk be, ha belegondolsz biztosan te is félsz kicsit, mit tehet az ember ha magára hagyja az illető?

Én így szeretek valakit már régóta és minden rendben. De a sírás folytogat ha arra gondolok, hogy egyszer talán elhagy..

2013. febr. 14. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Túl sokat gondolkodsz. :)
2013. febr. 14. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
De igen! Az már régen rossz ha minden más háttérbe szorul.
2013. febr. 14. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor az önértékeléseddel van gond: egyrészt mert úgy érzed hogy elhagyhat, másrészt mert úgy gondolod hogy egyedül nem boldogulnál az életben.

Szerintem mindenki fél ennyire beengedni valakit az életébe, de inkább élvezd ki, mennyire jó ez, ahelyett hogy nemlétező problémákon agyalsz! ;)

2013. febr. 16. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Fojtogat. És bármennyire szeretsz is valakit, azt soha ne felejtsd el, hogy az életed a tiéd, és úgy kell élned, hogy egyedül is működőképes legyen. Az persze nagyon jó, ha az akit szeretsz melletted van. De soha ne tégy, vagy vállalj olyat senkiért, ami kiszolgáltatottá, vagy magatehetetlenné tenne, ha egyszer egyedül kellene tovább élned.

Ha ezt sikerül megvalósítanod, nem fojtogat majd a sírás, sőt eszedbe sem jut, hogy mihez kezdj magaddal, ha elhagyna.

2013. febr. 16. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

jártam így.

el is hagyott

azóta, félek akármilyen szinten is szeretni bárkit és el is menekülök mindig, ahogy elkezdődne valami.

2013. febr. 16. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem van ilyen ember az eletemben...szerintem mar soha sem fogunk egymastol elszakadni.(nincs magyar karakter,amugy tudok helyesen irni)
2013. febr. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!