Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig fér bele a pasitok exének a jelenléte az életetekben?
Többször szakítottunk már miatta, mert nem tudott elszakadni. Most egy ideje már együtt vagyunk, de az ex még mindig ott lohol. Ő meg segít neki, ahol tud (gondolom lelkiismeret furdalás is van, mert miattam hagyta el)Viszont pontosan tudja, mennyire kikészülök ettől. Több, mint tíz éves kapcsolat az övéké, elhiszem, hogy nehéz. De nem szabadna hagyni, hogy megmérgezze a mi kapcsolatunkat.
Vélemény? Ötlet?
Anno az én párom se tudott elszakadni, segített neki költözködni, stb... Amikor arra járt, elmentek pizzázni, telefonálgattak minden nap... Engem elhagyott érte:/. Én leülnék vele megbeszélni a dolgokat, és leszögezném, hogy vagy én, vagy az ex, mert a kettő együtt nem megy...
24/N
"miattam hagyta el)"
Akkor meg mi bajod? Ha az elején benne voltál, hogy két kapura játszhasson, most hirtelen mitől lettél erkölcsös szűzkislány? A morális elveid csak akkor törnek fel, amikor az neked kényelmes? Ez nem így működik!
Az elején az az elején volt. Azért, ha hosszabb ideje vagy együtt valakivel elvárható, hogy csak te legyél. És nem, nem volt képkapura játszás. Nem csalta meg velem. Köztünk nem volt testi kapcsolat, míg ők nem szakítottak.
Nem a kérdésre válaszoltál, de köszi a kioktatást.
Semeddig.
Az én párom is hat éves kapcsolatból kilépve ismert meg engem, de az ex-szel azóta (3 éve) max. kétszer beszéltek, pénzügyi kérdésekben.
A múlt az múlt, vagy lezárta teljesen, vagy nincs értelme új kapcsolatba kezdeni, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!