Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek meddig fér bele a pasitok exének a jelenléte az életetekben?

Figyelt kérdés

Többször szakítottunk már miatta, mert nem tudott elszakadni. Most egy ideje már együtt vagyunk, de az ex még mindig ott lohol. Ő meg segít neki, ahol tud (gondolom lelkiismeret furdalás is van, mert miattam hagyta el)Viszont pontosan tudja, mennyire kikészülök ettől. Több, mint tíz éves kapcsolat az övéké, elhiszem, hogy nehéz. De nem szabadna hagyni, hogy megmérgezze a mi kapcsolatunkat.

Vélemény? Ötlet?

2012. nov. 25. 08:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

az én mostan párom 7éves kapcsolat után szakitott az exével,miattam!!! Aznap beszéltek utoljára amikor a párom szakitott vele ! És ő is nagyon jo lelkü ellentétben az exével ,nagyon sajnálós tipus ,de én meg mondtam neki hogy akkor és mindenkorra zárják le azt a 7 vet ,ami elmult elmult ! Ugyhogy ha a párod téged szeret téged választott ne kedveskedjen az exének ,ott vagy neki te ,ha erre nem képes téged sem érdemel meg !

20 L

2012. nov. 25. 10:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Tudom...

Biztosan nem én reagálom túl? (még keresem magamnak az ellenérveket)

2012. nov. 25. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl. Ha a barátom engem szeret és csak én vagyok neki az egyetlen, a loholó exet lepattintja a fenébe. Egyértelmű, hogy kötődik még az exéhez, és ezzel önmagában nem is lenne baj, de addig nem korrekt dolog új kapcsolatba kezdeni. Minden kapcsolatot tiszta lappal, 100%-ig exmentesen szabad csak indítani szerintem. Én legalábbis soha nem csináltam olyat, hogy a jelenlegi barátom mellett az exet is megtartottam volna az életemben. Az megint más, ha már az érzelmi, párkapcsolati részét lezárta valaki az exével és nagy ritkán összefutnak dumálni egyet, de itt a te barátod esetében nem erről van szó sajnos.
2012. nov. 25. 11:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos én is tudom, hogy igazatok van. Tényleg itt az ideje elengedni őt. Próbálok nem az ex diadalittas-győztes arcára gondolni. Próbálom nem azt magam előtt látni. Próbálok hinni benne, hogy a párom, majd ismét boldog lesz mellette. A baj csak az, hogy a velem való kapcsolatból sem tud kiszállni, hozzám is éppígy ragaszkodik. És ha nem leszek kemény, és határozott, és nem lököm el magamtól, nagyon sokáig húzódhat ez a dolog.

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt.

2012. nov. 25. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
ex vagyok,a párom fél éve hagyott el,új nője van,de egyszerűen nem tud elszakadni tőlem,nem is akar,viszonyunk is van.Pedig a nő miatt lépett le.Már ott tartunk,hogy szakítani akar a másikkal,csak az meg "csak azért se" engedi,ha már egyszer megkaparintotta.Az exem testvére és szülei is azon vannak,hogy szakítsanak,és térjen észhez,menjen haza a családjához,amíg nem késő....
2012. nov. 25. 17:51
 16/20 A kérdező kommentje:
15-ös, ha jól értem gyerek is van. Az apának otthon a helye. Ne is szakadjon el.
2012. nov. 25. 19:50
 17/20 anonim ***** válasza:
igen,vannak gyerekek.Bár nem szívesem fogadnám cissza "csak úgy" minden feltétel nélkül,de ha bizonyítana néhány dolgot,adnék neki esélyt.Mert az az igazság,hiába lépett le mással,még mindíg én vagyok az,akivel a problémáit megbeszéli,akihez "menekül" ha nyugalomra vágyik...stb...ezt csak az értheti,aki érzi,hogy van valami láthatatlan kötelék két ember közt,amit senki és semmi nem tud véglegesen szétszakítani.
2012. nov. 25. 20:18
 18/20 A kérdező kommentje:
El lehet szakítani, de csak az a két fél tudja. Nálunk a házasságomat én zártam le, miután félrelépett. Ő még jött volna, már nem engedtem. Az sem volt egyszerű, de legalább nem rólam döntöttek, legalább nem én voltam a kívülálló
2012. nov. 25. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló.

Sajnos, nekem anno a szivem győzött, vele maradtam, de ne tudd meg mennyit sírtam miatta addig, és hányszor kellett olyan dolgokat elnéznem, hogy más már páros lábbal rúgta volna utána a bőröndjeit. Sajnos, első kapcsolatom volt, kis tapasztalat kellett volna ahhoz, hogy meg tudjam tenni a döntést, nem is tudom, mikor léptem ki... Az biztos, hogy a mai eszemmel nem tűröm el, hogy az ex is jelen legyen kettőnk kapcsolatában...

2012. nov. 26. 06:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Szép lassan visszavonulok, mert lázad a büszkeségem, az önérzetem. Én akarok az első, az egyetlen nő lenni az életében. Drasztikus szakítást nem szeretnék. Szép lassan kihátrálni, így még van esélye tíz körömmel visszahúzni, ha kellek, ha én kellek, de akkor már csak az ex menesztése után. Ha pedig hagy elmenni, kár minden percért.
2012. nov. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!