Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van okom félni ettől a lánytól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni ettől a lánytól?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatalon jöttünk össze a férjemmel,hamar házasodtunk,a két gyermekünk is gyorsan jött.Egy faluban éltünk,a férjem munkája miatt viszont fel kellett költöznünk Pestre.3 éve élünk itt,eddig minden nagyjából rendben volt.A férjem 31 éves,én 29.Már nincs az a hú de nagy szerelem,inkább csak szeretet.Ritkábban vagyunk együtt,férjem sokat dolgozik,van hogy külföldre kell mennie pár napra,stb.Én háztartásbeli vagyok.A férjem munkahelyén (és ez által a baráti körében is) megjelent egy 22 éves,gyönyörű szép,lány.Sok időt töltenek együtt,mivel nem csak a munkájuk,de a hobbijaik is ugyanazok.Sokat beszélgetnek,nevetgélnek,de a lány velem is kedves,közvetlen.Tegnap a testvérem bogarat ültetett a fülembe.Azt mondta hogy a lány modellnek is lazán elmenne,okos,több közös témájuk van a férjemmel,mint nekem,és van köztük valami szikra.Ezt én is látom,de nem tudom eldönteni hogy ez csak barátság vagy más valami.Azért sem tudok dönteni,mert velem is ugyan olyan kedves a lány,velem is nevetgél,velem is eljön erre-arra,ha hívom.Pl. usziba is együtt járunk,és nagyon jókat beszélgetünk.A férjem amúgy nagyon magas,izmos,egyesek szerint jóképű,mások szerint átlagos,jószívű,egyszerű ember.Nem a legokosabb a földön,de meg van a magához való esze.A mentalitása elég falusias,ahogy nekem is,mindketten visszahvágyunk falura,nem igazán szeretjük Pestet.Én 163 cm vagyok,76 kg,telt.A szülések kicsit megviselték a testem.Nagy a hasam,lógnak a melleim,vastag a combom,tepsi fenekem van,striás és narancsbőrös vagyok,de már küzdök ellene.A bőröm fehér,a szemem barna,a hajam fekete,derékig ér,vékonyszálú.Az arcom olyan átlagos.Az orrom közepes,a szemem kicsit kisebb fajta,a szám átlagos,kicsit vékonyka,a fogaim nagyjából okésak.A lányka a teljes ellentétem.173-175 cm,olyan 53 kg körül lehet,nagyon szép homokóra/körte alakja van.Szép kerekek a mellei (mondjuk ez szerintem lehet hogy szilikon,vagy csak marha szerencsés a lány),nagy kerek a popsija,lapos a hasa,hosszúak a lábai,szinte tökéletes a bőre (kifakultabb striái neki is vannak,ha jól láttam).Barnásabb a bőrszíne mint az enyém,olyan szép,épp hogy napcsókolta,heti egyszer jár szoliba.Arany színű szeme (vagy mogyoró,ki hogy hívja) van,a haja nagyon dús,váll alá érő,hullámos,kicsit olyan ombrésan van festve/melírozva.Felül barna,aztán lefelé világosabb részek jönnek.Az arca brutálisan szép.Pici pisze orra van,hatalmas szeme,óriási seprű szempillákkal.Húsos,csókos ajkai vannak,és vakítóan fehér egyenes fogsora (lehet porcelán,de minimum fehérített).Ami mellettem szól hogy hosszabb a hajam,és nincs tetkóm (a lánynak elég sok van),bár jobban belegondolva,ezek lehet csak nekem tetszenek jobban magamban.Okosabb is mint én,diplomás,nekem érettségim van.Egy szó mint száz,a lányka egy istennő,én meg egy átlag anyuka vagyok.Testvérem szerint ha még nem csalt meg vele a férjem,akkor majd fog,mert látszik hogy mennyire vonzódnak egymáshoz.Ma reggel pl. a lány jött a férjemért hogy munkába menjenek (közel lakik,és a mi kocsink ma nekem kell),és a kapuban figyeltem,majdnem egy egész percig ölelték egymást amikor a férjem kiment beengedni.Engem is megölelt a lány,de nem olyan hosszan.Nekem az amúgy a véleményem,hogy ha lenne köztük valami a férjemmel,ellenséges lenne velem,nem ilyen aranyos.Testvérem szerint viszont csak szánalomból rendes velem,mert tudja hogy esélyem sincs vele szemben.Szerintetek aggódjak?Mit csináljak ezzel az egésszel?

2016. nov. 4. 08:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%

"Akapuban figyeltem,majdnem egy egész percig ölelték egymást amikor a férjem kiment beengedni."

Háát nem tudom...:/ Lehet van köztük valami.

Próbálj beszélni a pároddal higgadt hangnemben és figyeld a reakcióit.

2016. nov. 4. 11:10
 12/63 anonim ***** válasza:
29%
Azért ne ajnározd ennyire ezt a lányt. Ha szerinted csodálatos, meg így isteníted, akkor biztos, hogy többet fogsz belegondolni mindenbe. Hiszen az alakul ki benned, hogy szerinted csodálatos, és akkor biztos a férjed szerint is csodálatos..
2016. nov. 4. 11:18
 13/63 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem tedd félre, hogy szép, csinos-e ez a lány vagy nem, mert tök mindegy. Ezzel csak magadat húzod le. Nyilván neked is vannak értékeid, ha a férjed veled házasodott össze, és veled van.

Sajnos az ilyen szitukhoz nem kell sem szép nő, sem helyes pasi; ha egy nő és egy férfi sok időt tölt együtt, könnyen kialakulhat közöttük valami.

Kevés ember tudja ezt kezelni, ilyenkor elmegy az ember esze, nem reálisan nézi a dolgokat.

Sokat nem tehetsz, bármit kérdezel, mondasz, stb, nem segít, mást nem tudsz, csak kivársz. Közben lelkileg készülj fel a legrosszabbra, és legyen egy B terved, ha úgy alakul, de ennél többet nem tehetsz.

A terhet tedd le, nem a te felelősséged, hogy megtörténik-e, és ha megtörténik se gondold azt, hogy jézusom, hát ez meg hogy, meg pont velem?! stb.

Elég gyakori sajnos, de nem a világvége, utána is megjöhet a férjed esze.

Te csak légy önmagad, amilyen eddig voltál, arra figyelj, hogy maradj kiegyensúlyozott, kedves, mosolygós! Ez neked is jó, a gyerekeknek is, mindenkinek.

Kitartást!

2016. nov. 4. 11:40
 14/63 anonim ***** válasza:
100%

Hat,nekem is gyanus lenne,foleg ez az olelgetes,lehez,hogy veled is azert kedves,hogy ne legyen gyanus....

Amugy ennek a jo nonek nincs pasija???

Az hogy lehet?

Bizzunk benne,hogy nem pont egy ketgyetekes csaladapa kell neki,annak minden nyugevel,es tenyleg csak barátok.

Mi lenne ha te is elmennel veluk a meccsekre,es ahova ok egyutt jarnak?

Elobb utobb vagy megbizonyosodnal,van e koztuk valami,vagy pedig a csaj kopna le...

Amugy,lehet hogy nem vigasztal,de ha megcsal,nem feltetlen csak nalad jobbal teszi meg ...

Ez a ferjeden mulik,huseges e.

Na meg a csajon is ,kell e neki a ferjed.

2016. nov. 4. 13:06
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

Elmondaná nekem valaki, miért is kell kollégáknak ölelkezniük? Ez most kötelező? Ez a trend? Akkor elmegyek a főnökhöz (ellenkező nemű), nehogy lemaradjak valamiről.

Kérdező, téged ölelgessen a párod meg a gyerekeiteket!

Ennek a nőnek nincsen kapcsolata?

Egyébként szerintem is "a szemedbe mosolyog és hátba döf" típus lehet.

2016. nov. 4. 13:10
 16/63 A kérdező kommentje:
Nem ajnározom,tény hogy lélegzet elállító.Az usziban is,az egyik oktató (!) annyira bámulta múltkor,hogy belesétált lazán a medencébe.Igyekszem kiegyensúlyozottnak tűnni,csak most nehéz így.Nincs párja,mindenkit lekoptat.Azt mondja most erre se ideje,se energiája,se igénye nincsen.Ahogy a szavaiból kivettem,inkább csak nyűgnek tartja a kapcsolatokat.Az a baj hogy nagyon gyűlölöm a meccseket,már volt rá példa hogy kimentem a férjemmel,de nem bírom elviselni ahogy ott viselkednek az emberek,és azt sem ahogy a férjem kikel magából,és úgy beszél mint egy kondás.Nem tudom mi ez a nagy ölelkezés divat,nálunk otthon a 2-3 puszi volt a módi,szerintem az jobb is nem ennyire intim.Most hívott a férjem,hogy később ér kicsit haza,később kezdjek főzni,én meg rákérdeztem erre a reggeli jelenetre.Az volt a válasz hogy ezentúl stopperral fog köszönni mindenkinek,nehogy felforrjon az agyvizem.Meg hogy mennyi fér bele?5 mp?A 20 még oké de 30-nál több ne legyen?Szóval ironizált és mérges lett.Pedig normálisan hoztam fel a dolgot.
2016. nov. 4. 13:23
 17/63 anonim ***** válasza:
100%
Én elég temperamentumos csaj vagyok, de tudod mit csinálnék? Frankón odamennék a munkahelyére, hátha lebukik.
2016. nov. 4. 13:32
 18/63 anonim ***** válasza:
Párod reakciója elég gyanús. :/
2016. nov. 4. 14:02
 19/63 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, hogy mi vagyunk a ferjemmel tul szigoruak, de mi elore lefektettuk, hogy egyikunk sincs baratkozas ellenkezo nemuvel. Van barati korunk, vegyes tarsasag, de mindenkinek van valakije, sokaknak a tarsasgban es ismerjuk egymast 10-15 eve, ha valaki egyedul is volt, eszebe nem jutna ramozdulni kapcsolatban levore, altalaban a tarsasag talalkozik, kulon en pasival vagy o masik lannyal ott nem szokott. A munkahelyen termeszetesen egyikunket se zavarja, hogy ha baratsagosan elbeszelget a kollegakkal, megha ellenkezo nemuek is, vagy ha esetleg van ceges buli es ott jokedelyuen elcsevegnek egymassal az emberek, de az, hogy a munkan kivul kulon programra menjen kettesben ellenkezo nemuvel teljesen kizart, termeszetesen en sem teszem, ez nalunk meg van beszelve. Sokat dolgozunk mindketten, se nekem, se neki nem jutna eszebe mondjuk a hetvegen a munkatarsainkkal lenni, mikor gyakorlatilag, ha kiszamoljuk tobbet vagyunk mindketten ott,mint otthon. A szabadidonkben orulunk, hogy vegre egymassal lehetunk, vagy a baratainkal, vagy esetleg ne adj isten a csaladdal szervezunk valamit(mindkettonk testverei, szulei a kornyeken elnek). En es a ferjem is kiverne a balhet, ha a hobbira egy olyan ellenkezo nemu munkatarssal jarkalna allandoan, aki raadasul nagyon jo csaj/pasi is. Amugy sem hiszek a ferfi-no baratsagban(ide azt ertem,mikor ket ellenkezo nemu allandoan egyutt log, nem pedig a barati vegyes tarsasagot), de plane akkor,mikor teljesen egyertelmu, hogy szexualisan mennyire vonzodnak egymashoz, hat gaz a ferjed, mit ne mondjak. Mert megha egy olyan munkatarsnojevel jarna meccsre, aki nagyon csunya es fius, akkor tenyleg elhinnem a ferjednek, hogy csak azert ot viszi, mert szereti a focit es lehet vele hulyulni, de ha valami bombazo csaj, akkor biztos lehetsz benne, hogy azert tolt vele ennyi idot munkan kivul is(ezt nem veled kene mondjuk meg a gyerekekkel?!), mert iszonyuan bejon neki, rosszabb esetben konnyen bele is szerethet. Ne legyel vak, mi sem tartjuk porazon egymast a ferjemmel, de ilyen az emberi termeszet, ezert huztunk szabalyokat, mert tenyleg azt lattuk, hogy ahol ugy kezeltek a dolgokat,mint ti(hagy baratkozzon csak a masik valami bombazoval, de a masik oldalt is lattam, az se volt jobb), ott elobb utobb szet is mentek a parok, mert ekkora foku kisertesnek az emberek 99%-a nem tud ellenallni, megha utolag rettenetesen meg is banja, hogy megcsalta a parjat, vagy otthagyta azert a masikert. Mi ugy gondoljuk, hogy jobb megelozni a bajt, minthogy kockaztassunk. En ezt nem turnem, mi a francnak kell a munkan kivul is vele lognia?
2016. nov. 4. 17:30
 20/63 anonim ***** válasza:

14.es vagyok,az utolsó válaszolóval egyetértek.Sajnos igaz amit írtam, hogy nem kell feltétlen szebbnek lennie, ha meg akar csalni,és rámozdulnak, ezt nem igazán tudják visszautasítani.sajnos a férjem haveri köréből az egyik élettársával csalt meg, ott is beszélgetések voltak eleinte,de már régóta tetszett a nőnek...

Az meg már miért ne legyezgetné a hiúságát, ha egy bombanő keresi a társaságát...:(

Itt a lányon áll vagy bukik a dolog, a férjed szerintem bennelenne..:(sanálom, de ez a reakciója se túl biztató...

Amúgy elhiszem, hogy nem szeretsz meccsre járni, én se ,de hálistennek a férjem se.De neked a cél érekében oda kéne tenned magad.

egyrészt,hogy lássad őket ilyen helyzetben is.Másrészt, a a nő látja, hogy nem engeded át neki olyan könnyen,és a férjeddel tartasz mindenhová, hátha lekopik.

sajnálom, de nem tudok most vigasztalót írni, de ne legyen igazam...

Én se vagyok az ölelkezés, nagy barátkozás híve az ellenkező nemmel...

2016. nov. 4. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!