Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni ettől a lánytól?
"Akapuban figyeltem,majdnem egy egész percig ölelték egymást amikor a férjem kiment beengedni."
Háát nem tudom...:/ Lehet van köztük valami.
Próbálj beszélni a pároddal higgadt hangnemben és figyeld a reakcióit.
Szerintem tedd félre, hogy szép, csinos-e ez a lány vagy nem, mert tök mindegy. Ezzel csak magadat húzod le. Nyilván neked is vannak értékeid, ha a férjed veled házasodott össze, és veled van.
Sajnos az ilyen szitukhoz nem kell sem szép nő, sem helyes pasi; ha egy nő és egy férfi sok időt tölt együtt, könnyen kialakulhat közöttük valami.
Kevés ember tudja ezt kezelni, ilyenkor elmegy az ember esze, nem reálisan nézi a dolgokat.
Sokat nem tehetsz, bármit kérdezel, mondasz, stb, nem segít, mást nem tudsz, csak kivársz. Közben lelkileg készülj fel a legrosszabbra, és legyen egy B terved, ha úgy alakul, de ennél többet nem tehetsz.
A terhet tedd le, nem a te felelősséged, hogy megtörténik-e, és ha megtörténik se gondold azt, hogy jézusom, hát ez meg hogy, meg pont velem?! stb.
Elég gyakori sajnos, de nem a világvége, utána is megjöhet a férjed esze.
Te csak légy önmagad, amilyen eddig voltál, arra figyelj, hogy maradj kiegyensúlyozott, kedves, mosolygós! Ez neked is jó, a gyerekeknek is, mindenkinek.
Kitartást!
Hat,nekem is gyanus lenne,foleg ez az olelgetes,lehez,hogy veled is azert kedves,hogy ne legyen gyanus....
Amugy ennek a jo nonek nincs pasija???
Az hogy lehet?
Bizzunk benne,hogy nem pont egy ketgyetekes csaladapa kell neki,annak minden nyugevel,es tenyleg csak barátok.
Mi lenne ha te is elmennel veluk a meccsekre,es ahova ok egyutt jarnak?
Elobb utobb vagy megbizonyosodnal,van e koztuk valami,vagy pedig a csaj kopna le...
Amugy,lehet hogy nem vigasztal,de ha megcsal,nem feltetlen csak nalad jobbal teszi meg ...
Ez a ferjeden mulik,huseges e.
Na meg a csajon is ,kell e neki a ferjed.
Elmondaná nekem valaki, miért is kell kollégáknak ölelkezniük? Ez most kötelező? Ez a trend? Akkor elmegyek a főnökhöz (ellenkező nemű), nehogy lemaradjak valamiről.
Kérdező, téged ölelgessen a párod meg a gyerekeiteket!
Ennek a nőnek nincsen kapcsolata?
Egyébként szerintem is "a szemedbe mosolyog és hátba döf" típus lehet.
14.es vagyok,az utolsó válaszolóval egyetértek.Sajnos igaz amit írtam, hogy nem kell feltétlen szebbnek lennie, ha meg akar csalni,és rámozdulnak, ezt nem igazán tudják visszautasítani.sajnos a férjem haveri köréből az egyik élettársával csalt meg, ott is beszélgetések voltak eleinte,de már régóta tetszett a nőnek...
Az meg már miért ne legyezgetné a hiúságát, ha egy bombanő keresi a társaságát...:(
Itt a lányon áll vagy bukik a dolog, a férjed szerintem bennelenne..:(sanálom, de ez a reakciója se túl biztató...
Amúgy elhiszem, hogy nem szeretsz meccsre járni, én se ,de hálistennek a férjem se.De neked a cél érekében oda kéne tenned magad.
egyrészt,hogy lássad őket ilyen helyzetben is.Másrészt, a a nő látja, hogy nem engeded át neki olyan könnyen,és a férjeddel tartasz mindenhová, hátha lekopik.
sajnálom, de nem tudok most vigasztalót írni, de ne legyen igazam...
Én se vagyok az ölelkezés, nagy barátkozás híve az ellenkező nemmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!