Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni ettől a lánytól?
Szòlj a párodnak h teged elbizonytalanit ez a nagyon kozvetlen baratsagod a novel
Es a csajjal is beszelgess kicsit, h mik az ideáljai, van-e baratja. Esetleg kell-e aggodnod miatta mert Te ugy erzed.. az oszinteseg sok mindenre kepes.de foleg arra h a reakciok raebresszenek az igazságra
Szia, én vagyok aki javasolta többek közt, menj vele el egy meccsre, mikor a csaj is ottvan....Alpárian viselkedtek?megis érdemlik egymást....Ne bánd,hogy megnézted a telefonját, legalább kiderült amit sejteni lehetett.Ezt a pofátlanságot, nyíltan ölelgetik egymást,és mikor rákérdeztél,még azt mondja, a m.helyén ez a szokás?
Én elhívnám a csajt hozzánk.Nyugodtan, örömmel jön,mert semmit se sejt..
Előtte, kinyomtatnám a telefonra küldött képeit,és szétszórnám a szobában,mikor a férjed is ottvan.
Megjegyezném,nekem miért nem küldtél ezekből a jó képekből, drágám?
És elküldeném a fenébe mindkettőt.
Vagy valami hasonlót tennék.ne lapíts, ne várj, mire?
Hogy ő jelentse be,szereti a lányt, és elhagy?
Te dobd ki inkább hamarabb..
Hú,nagyon pipa lettem ,helyetted is...
Amit az 54# javasolt nem is rossz! :D
Vagy lelépnék a gyerekkel szó nélkül.
Tényleg dobd ki a szűrét. Ez az ember nem tudta értékelni a családját, azt gondolta ezt megteheti veletek. Álj a sarkadra és gondold át, inkább egyedül a gyerekekkel, mint egy hazug férjel. Idővel találsz egy olyan embert aki megbecsül téged. Egy életed van, ne vesztegesd vele az időt.
Majd a barom rájön, hogy ilyet nem teszünk..
Nagyon nehéz lehet felismerni és belátni mi zajlik körülötted, de pár év múlva visszanézel tudni fogod, hogy helyesen döntöttél. Gyermekeidnek is így lesz a legjobb. Kitartás! Várjuk a válaszod, hogyan döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!