Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van félni valóm? Meg akar csalni? Közös nyaralás a potenciális szeretőjelöltel. Részletek lent.
Ha meg akar csalni, akkor azt lerendezi millió más módon, nem kell hozzá a kedves mama, és a te asszisztálásod.
Egyébként gondold már végig, hogy a szeretőddel úgy akarsz együtt lenni, hogy ott az anyja, meg a párod, vagy megléptek valami ürüggyel 3 napra (pl egy haver legénybúcsúja mindig jó indok ;))
Az más kérdés, hogy nem szerencsés a főnökkel így keverni a magánéletet, sok kellemetlen szitu lehet belőle, pl nem tudtok kettesben elmenni vacsorázni, mert vinni kell az unatkozó társakat, etc.
Az meg, hogy csodálja kicsit a főnököt még bármit jelenthet, de azt gondolom akkor kell majd igazán megijedned, ha elkezdi kerülni a témát, közli, hogy nem is olyan érdekes nő, ha szóba kerül, akkor idegesen reagál, hogy mit tudja ő, hogy mi van a csajjal. Na akkor fog inkább rejtegetni valamit
(ui: olyan nincs, hogy "én szeretem jobban", vagy szeretitek egymást, vagy az egyikőtök tesz a kapcsolatra, ezt döntsd el szerintem)
mennyi idősek vagytok egyébként. A munka miatt ugye már nem tinik az egyértelmű.
Azt tudom még neked a korábbiak mellé tanácsolni, hogy féltékenykedni felesleges, ha nincs meg a bizalom, akkor a kapcsolatot folytatni is felesleges, viszont nyugodtan állj a sarkadra a neked fontos dolgokban, például a közös nyaralás tipikusan ilyen dolog.
Az meg továbbra is átgondolni való szerintem, hogy miért érzed azt, hogy többet raksz a kapcsolatba, mint ő. Hogy ez csak benned egy rossz érzés, vagy tényleg igaz, és csak olyan jópofa tartalék vagy, míg bejön a nagyhal. Ezen töprengj el, és bármi is az igazság ne húzd az időt, hogy változtass akár magadban, akár a kapcsolatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!