Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól ez a kérdés akiknek szingliként ez volt az első nyár egy több éves kapcsolat után. Hogyan telt?
Nem több éves,csak másfél,de azért válaszolok:
A munkán kívül unalom. A nyáron nem is alakult semmi sem,úgyhogy nem nagyon mentem sehova. De azért karácsonyra jó lenne ezen változtatni :'D
Nem csak nyár, hanem az egész év elég húzósan telt (ez már évekkel ezelőtt volt, és azért nem 16 éves vagyok). Január elején szakítottunk, mert egyáltalán nem hiányoztunk a másiknak szilveszterkor, de a feldolgoznivaló kapcsolat nem ez volt, hanem egy másik, két évvel korábban, azon nem tudtam túllépni (4 év után megcsalt, csúnya sztori, mindegy is).
Volt egy srác, akivel egész évben összejártunk szexelni, de nem jártunk, tényleg csak a szexről szólt, meg beszélgettünk, jó barátok lettünk közben, de nem volt szerelem. Év közben volt egy-két munkatársam, akivel szintén lefeküdtem. Aztán nyáron tetőzött a dolog, amikor végigfesztiváloztam a nyarat, volt hogy 4 nap alatt 5 pasi sátrában jártam. Úgy éltem, mintha nem lenne holnap. Nem bántam meg, de büszke nem vagyok rá.
Aztán a következő januárban belépett az életembe a nagy Ő, és azóta nem kell senki más, 4 hónapos a kisfiunk.
Életem leg$zarabb éve az idei.
Tehát a nyár is.
Ebben az évben párkapcsolatilag velem jó dolog még nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!