Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 3-4 hónappal közös nyaralás az exszel és a gyerekekkel? Belemennétek, ha tudnátok hogy az ex újra meg akarja veletek próbálni?
Azért kérdezem, mert elviszem a gyerekeket nyaralni, és elhívtam a volt férjemet is. (Szeretném vele újra megpróbálni, amivel ő is tisztában van.) És ő pár napos gondolkozás után igent mondott, és eljön velünk.
Az újra nekifutásra nem mondott se igen-t, se nem-et.
Az utolsó 1,5-2 év volt elég rossz, eltávolodtunk egymástól, és nem beszéltük meg a problémáinkat. Voltak veszekedéseink, de szerintem átlagosnak mondhatóak.
Igazából az eltávolodás volt a válóokunk.
Azóta viszont nagyon sokat beszélgetünk, és sok problémánkat is megbeszéltük. (De nagyon megviselte a válásunk... Állandóan ezt vágja a fejemhez. Mit akarok, amikor elváltunk, hagyjam akkor békén stb. De azért ő is keresi a társaságomat.)
És nem felmelegített káposzta lenne, mert érzelmek (szerintem az ő részéről is) vannak, csak rosszul kommunikáltuk a problémánkat.
Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel, hogy mi a véleményetek a dologról.
Nem. A válás nem két nap, amíg az lezajlik, addig bőven van ideje átgondolni mindkét félnek, hogy mit akar a másiktól, vagy akar-e egyáltalán bármit.
Ha egyszer eljut odáig egy házasság, hogy elváltunk, akkor az három hónap után nem kezdhető újra. Azt mondanám, hogy a sok-sok újragondolás megszépítette a dolgot.
Semmiképpen nem jó ötlet, pontosan a gyerek miatt. Akiben a jó eséllyel meglévő újraegyesítési vágyat ALAPTALANUL erősíteni.
Döntsetek közösen, a gyerek feje felett. Ha megvan a döntés, akkor viszont ahhoz tartsátok magatokat.
Legyetek egyértelműek. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehettek ott mindketten egy közös eseményen. Jómagam is ott vagyok a fiam minden mérkőzésén attól függetlenül, hogy apás vagy anyás hét van-e. De nem viselkedünk egy másodpercig úgy, mintha egy pár lennénk.
Azért egy nyaralásnál ezt nehéz - igaz, nem lehetetlen - megoldani.
Nem javaslom, főleg, ha a volt férjed egyértelműen fogalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!