Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külföldi nyaralás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi nyaralás?

Figyelt kérdés

Már egyszer írtam nektek. Röviden az előzmények: két lányunkat férjem ki akarja vnni nyáron nyaralni.

Én beleeggyeztem bizonyos feltételekkel, amelyek a következők. Pontos időintervallumot jelöl meg (max 2 hét). Kapok egy ponts telefonszámot és pontos címet, ahova elviszi a gyerekeket. A címet és a számot jóval a nyaralás előtt kérem. HA ezek a feltételek nem valósulnak meg akkor nem viheti ki őket. Illetve közöltem vele, hogy az én beleeggyezésem is kell a nyaraláshoz. Erre ő kioktatott, hogy az útlevélhez kell az ő hozzájárulása, meg ne adjak én neki ultimátumokat, hisz ő már körüljárta a dolgokat, hogy mik szükségesek a kiutazáshoz. Ne sajátítsam ki a gyerekeket magamnak. akkor még ezek után is engedjem el a gyerekekt külföldre?

2014. máj. 26. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem mondod, hoy még mindig ezen agyalsz! Emlékszem rád. Csak sajnálni tudlak, hogy mindenáron ürügyet keresel arra, hogy a gyerekek ne mehessenek az apjukkal nyaralni. Aztán ha nagyobbak lesznek és úgy döntenek, hogy nem veled akarnak élni, akkor ők lesznek a hálátlanok, ugye?
2014. máj. 26. 20:53
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

rosszindulatu elvalt anyuka szindromad van??

A gyerekek nem a tulajdonod kozos az apaval erted kozos

Csak nalad vannak elhelyezve nem birtokolsz nem rendelkezel nem zsarnokoskodsz merrt majd egyszer a gyerekeid nagyon nagyon megfizetetik veled ennek az arat.

Engedd el a gyerekeket az apjukkal joga van ra es a gyerekeknek is.

2014. máj. 26. 21:10
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Te ellensége vagy a saját gyerekeidnek??

Miért ne vihetné az apjuk el őket? Csak mert neked nem tetszik?!

2014. máj. 26. 21:11
 4/19 anonim ***** válasza:
44%
MI az rossz abban, hogy egy anyuka tudni akarja, hogy pontosan mikor és hová utazik a gyereke? Tök mindegy, hogy külföldön, vagy itthon. Szerintem ez alap. Ha elválnék, és a (volt) férjem csak úgy vinni akarná a gyerekeket, de nem mondaná meg hová (csak pl. HOrvátországba), hát én is ki lennék akadva. Nem azért, mert kisajátítom, vagy nem bízom abban, hogy figyel rájuk. Egyszerűen mert anyuka vagyok és kész. És ha valami baj van, hová fussak, mit csinálja? Ez alap.
2014. máj. 26. 21:12
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem, miért fáj az neked, ha a gyerekeit vinni akarja. Inkább örülnél, hogy az új családja mellett a gyerekeit természetesen nem dobja el, nem feledkezik meg róluk. Mit kell mindenen cirkuszolni komolyan? Szedd már össze magadat. Az apjukkal mennek nem egy vadidegennel. Ha fordítva lenne és apuka követelne tőled minden megmozdulásról helyzetjelentést itt sirbakolnál. Az eszedet is használd néha és ne fogd a gyerekekre, mert te csak szimplán az exed dolgát akarod megnehezíteni.
2014. máj. 26. 21:13
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
UI: a kérdező beleegyezik a nyaralásba, csak feltételekkel. Jogos feltételekkel. Ez mióta kisajátítás,vagy kiszúrás a gyerekkel?
2014. máj. 26. 21:15
 7/19 A kérdező kommentje:
Németországba vinné a gyerekeket, mert ott élnek, csak nem akarják hogy tudjam a kinti címüket
2014. máj. 26. 21:18
 8/19 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is kicsit zsarnokoskodo vagy. Miert kell neked tudni a volt ferjed cimet egyebkent?
2014. máj. 26. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha adna egy címet, le tudnád ellenőrizni indulás előtt?
2014. máj. 26. 21:54
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Jogos az aggodalom, nem egy esetről hallani, hogy külföldön élő apuka / anyuka elvitte a gyereke(ke)t "nyaralni", aztán azóta se tértek haza, mert apuka / anyuka "kisajátította". Ha tényleg olyan normális lenne, akkor nem esne nehezére elmondani, hogy "x városban leszünk, y telefonszámon elérsz" és ez az alap.

Egyébként Németországból bármikor visszaperelhetőek a gyerkőcök, ha mégsem kerülnének haza az apjuk által.

2014. máj. 26. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!