Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi nyaralás?
Már egyszer írtam nektek. Röviden az előzmények: két lányunkat férjem ki akarja vnni nyáron nyaralni.
Én beleeggyeztem bizonyos feltételekkel, amelyek a következők. Pontos időintervallumot jelöl meg (max 2 hét). Kapok egy ponts telefonszámot és pontos címet, ahova elviszi a gyerekeket. A címet és a számot jóval a nyaralás előtt kérem. HA ezek a feltételek nem valósulnak meg akkor nem viheti ki őket. Illetve közöltem vele, hogy az én beleeggyezésem is kell a nyaraláshoz. Erre ő kioktatott, hogy az útlevélhez kell az ő hozzájárulása, meg ne adjak én neki ultimátumokat, hisz ő már körüljárta a dolgokat, hogy mik szükségesek a kiutazáshoz. Ne sajátítsam ki a gyerekeket magamnak. akkor még ezek után is engedjem el a gyerekekt külföldre?
rosszindulatu elvalt anyuka szindromad van??
A gyerekek nem a tulajdonod kozos az apaval erted kozos
Csak nalad vannak elhelyezve nem birtokolsz nem rendelkezel nem zsarnokoskodsz merrt majd egyszer a gyerekeid nagyon nagyon megfizetetik veled ennek az arat.
Engedd el a gyerekeket az apjukkal joga van ra es a gyerekeknek is.
Te ellensége vagy a saját gyerekeidnek??
Miért ne vihetné az apjuk el őket? Csak mert neked nem tetszik?!
Jogos az aggodalom, nem egy esetről hallani, hogy külföldön élő apuka / anyuka elvitte a gyereke(ke)t "nyaralni", aztán azóta se tértek haza, mert apuka / anyuka "kisajátította". Ha tényleg olyan normális lenne, akkor nem esne nehezére elmondani, hogy "x városban leszünk, y telefonszámon elérsz" és ez az alap.
Egyébként Németországból bármikor visszaperelhetőek a gyerkőcök, ha mégsem kerülnének haza az apjuk által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!