Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi nyaralás?
Figyelt kérdés
Már egyszer írtam nektek. Röviden az előzmények: két lányunkat férjem ki akarja vnni nyáron nyaralni.
Én beleeggyeztem bizonyos feltételekkel, amelyek a következők. Pontos időintervallumot jelöl meg (max 2 hét). Kapok egy ponts telefonszámot és pontos címet, ahova elviszi a gyerekeket. A címet és a számot jóval a nyaralás előtt kérem. HA ezek a feltételek nem valósulnak meg akkor nem viheti ki őket. Illetve közöltem vele, hogy az én beleeggyezésem is kell a nyaraláshoz. Erre ő kioktatott, hogy az útlevélhez kell az ő hozzájárulása, meg ne adjak én neki ultimátumokat, hisz ő már körüljárta a dolgokat, hogy mik szükségesek a kiutazáshoz. Ne sajátítsam ki a gyerekeket magamnak. akkor még ezek után is engedjem el a gyerekekt külföldre?
Nyugalomra vágynak. Ezért nem adnak meg címet és számot.
2014. máj. 26. 22:21
12/19 A kérdező kommentje:
Le lehet a neten nyomozni a német címeket?
2014. máj. 26. 22:22
13/19 anonim válasza:
Nem lehet és nem is kell. Ne legyél már ennyire paranoid. A szünetek fele a másik szülőt illeti meg, ha ők kint élnek a láthatást biztosítani kell. Miért akarsz mindenáron keresztbe tenni nekik, a gyerekeidnek? Nem lehetsz ennyire önző. Ezt a rosszindulatot is mire alapozod? Mert hogy a volt férjed nem adja meg a saját címét azt kezdem megérteni.
2014. máj. 26. 22:44
14/19 anonim válasza:
Jezusom......
Most lehet kemenyen fogom kifejezni magam,de amig a lanyaid elmennek nyaralni,addig te kerits magadnak egy pasit,aki "megnyugtat(kielegit)",mert botranyos ahogy viselkedsz...
Tipikus elvalt anyuka vagy,akinek ha rossz,akkor legyen mar rossz a exferjnek is.
Tiszta begyoposodott vagy.
2014. máj. 27. 05:52
15/19 anonim válasza:
14-es véleményéhez csatlakozom. Úgy viselkedsz, mint akinek nagyon hiányzik valami.
2014. máj. 27. 06:58
16/19 anonim válasza:
Tényleg ennyire vakvágányra csúszott az életed, hogy a gyerekeiden állsz bosszút?
2014. máj. 27. 07:19
17/19 anonim válasza:
Amilyen vagy, én se adnám meg neked a címem és a számom. Én is félnék a zaklatástól. Mit kell ráakaszkodni? Most is beszéltek valahogy, miért nem elég ez? Minek kellene neked "kinyomozni" a címét?? Az apjukról van szó, nem egy vadidegenről!
2014. máj. 27. 09:26
18/19 anonim válasza:
Szerintem is az a minimum, hogy megmondják, hogy hova mennek nyaralni. Kicsit túlzás, hogy mekkora hisztit vág a kérdező, de ettől még az is, hogy az apuka nem hajlandó megmondani, hogy hova viszi a gyerekeket. Mi ezt még úgy is megbeszéljük a férjemmel, hogy nem váltunk el.. Soha nincs olyan, hogy valamelyikünk nem tudja, éppen hol a gyerek.
2014. máj. 28. 19:28
19/19 anonim válasza:
Ahogy már többen is többször írtuk, a ptk-ban világosan ott van, hogy nem tilthatod meg a külföldi nyaralást. Ha az apuka megadja a címet és az általad kért dolgokat, azt megköszönheted. Lehet, hogy egy kicsit hosszabb pórázra kellene engedned a gyerekeidet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!