Külföldi nyaralas alatt lehet barátokat szerezni? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Persze nem feltétlenül ilyen örök barátságokra gondolok csak akivel amig ott vagyok tudok beszélgetni hülyülni?2014. márc. 15. 16:12
1/3 anonim válasza:
Én elég sokat utaztam, és azt tapasztaltam, hogy igen, de ezek nagyon ritkán tartanak tovább az együtt töltött időnél. Vagyis amíg ott vagytok, addig nagyon jól elvagytok, de amint elválnak útjaitok, a barátságnak is vége lesz. Ezek az utazós barátságok általában ilyen rövid életűek. Egyszer például Irakban összehaverkodtam egy török és egy magyar sráccal, ott nagyon jól elvoltunk 3 napig, aztán én mentem tovább Törökországba, a magyar srác maradt még 1-2 napot, a török meg indult Iránba, azóta se láttuk egymást, és bár facebookon megjelöltük egymást, igazából üzenetet se nagyon írtunk egymásnak azóta.
2/3 anonim válasza:
Horvátországba utazva egy japán lánnyal ismerkedtem össze. Kb. 6 órán át beszélgettünk angolul, e-mail címet is cseréltünk. Kb. 5 éve volt, azóta talán 2-szer válaszolt a leveleimre, de azt is tömören és semmi személyes dolgot.
3/3 anonim válasza:
én egyedül jártam nyaralni, 3 éve egy párral ismerkedtem meg (illetve a csaj szolitott le a reptéren, mikor át kellett szállni és nem tudták merre kell menni) nem egy hotelban voltunk, de szinte minden nap csináltunk közös programokat. 3 éve, hetente pár alkalommal beszélek velük, pedig már 1,5 éve nincs is együtt a pár. (jaaa, és akiket a nyaralás során megismertem, helybeliek, ök is havi egyszer felhivnak telefonon vagy irnak facebookon) azota már nyaraltunk is együtt a lánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!