Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Görög nyaralás költségeit ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Görög nyaralás költségeit ez esetben milyen arányban kéne fizetni?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt, le szeretnénk ugrani görögbe. Egyelőre csak tervezgetjük a pénzről még nem esett szó. Én nettó 4-450-et keresek barátnőm 80-100-at.

Kinek milyen arányban illik beszállni ilyen helyzetben ás úgy általában?

24/F 20/L

2015. szept. 22. 21:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
8%
Ha nem egy ribi,aki le akar húzni,és szereted,akkor ne várj el pénzt tőle ilyen esetekben.
2015. szept. 22. 21:51
 2/29 RRR ***** válasza:
23%

ha minden ok vele,akkor neked kellene állnod az egészet

esetleg kint egy két kajálást hagyd, hagy fizesse ő

2015. szept. 22. 21:56
 3/29 anonim ***** válasza:
30%
Tiéd a teljes költség,ez nem lehet kérdés.Szomorú,hogy felmerült benned az ellenkezője.
2015. szept. 22. 22:01
 4/29 anonim válasza:
91%

Ez egy tesztnek is elmegy. Ajánld fel hogy állod. Egy értelmes normális lány a nyakadnak ugrik hogy mit képzelsz. Én nem engedném, hogy fizesd hacsak nem ajándék. Ha együtt tervezitek evidens a fifti fifti. Aztán ha ott vagytok lehetsz lovag és meghívhatod pl vacsorázni vagy koktélozni.

25/N

2015. szept. 22. 22:01
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

El tudnád képzelni róla, hogy ha neki lenne több, akkor ő többet adna bele? Ha igen, akkor te is adhatsz valamivel többet.

Én megkérdezném, hogy ő mennyit fizetne.

Ha azt mondja, hogy fele-fele, rámosolyognék, és azt mondanám neki, hogy nem kell, fizetem én a nagy részét, akár az egészet.

Ha szépen megkérne, hogy fizessek valamivel többet, mert ő kevesebbet keres, akkor is megtenném.

Ha viszont egyételműen kijelentené, hogy nekem KELL fizetnem, és ő nem hajlandó, akkor szakítanék. Úgy gondolom, hogy a többet keresőnek nem kötelessége többet is fizetnie, hisz nem az ő hibája, hogy a másik nem keres annyit. De mondom, szívességből megtenném azért akit szeretek, csak ne mondja azt senki, hogy kötelező.

2015. szept. 22. 22:03
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Illik felesben fizetni, meg az is illik, hogy a négyszeres keresetűnek meghívja a csóringert.

Te hogy gondolod? Egyáltalán milyen összegben gondolkodsz?

2015. szept. 22. 22:04
 7/29 anonim ***** válasza:
23%
Én ennyiből kifizetném a lány részét is,ha jól működik a kapcsolat.
2015. szept. 22. 22:05
 8/29 anonim ***** válasza:
97%

Voltam hasonló helyzetben, mondtam a pasimnak, hogy ez nem fog beleférni, mert az én fizumból ez esélytelen. Ő meg mondta, hogy jó, akkor megy a haverokkal.

Nem volt belőle sértődés. Mondjuk amikor lementünk a Balatonra, és tőlem is ugyanúgy elkérte a 3 ezer forint benzinpénzt, mint a haverjaitól, akkor már kicsit kezdtem furcsán nézni. A sors furcsa fintora, hogy végig felesben fizettünk mindent, és valami egészen más miatt szakítottunk.

2015. szept. 22. 22:05
 9/29 anonim ***** válasza:
28%
Ha 4-5-ször többet keresel nála, akkor nem is kérdés, hogy kinek kéne a nagyobb cechet állni, egyértelműen neked. Sőt, mivel egy gavallér úriember vagy, akár meg is hívhatnád. Ha erősködik, hogy márpedig ő is bele akar adni valamennyit, akkor annyit mondj neki, hogy ajándék, és azt akarod, hogy jól érezze magát, vagy valami ilyesmi. Legközelebb majd ő fizeti a mozijegyet.
2015. szept. 22. 22:10
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy ezek a válaszol a kérdező és a férfiak szemében úgy tűnnek, hogy a sok ingyenélő nő eltartatná magát.
2015. szept. 22. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!