Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Görög nyaralás költségeit ez esetben milyen arányban kéne fizetni?
3 hónapja vagyunk együtt, le szeretnénk ugrani görögbe. Egyelőre csak tervezgetjük a pénzről még nem esett szó. Én nettó 4-450-et keresek barátnőm 80-100-at.
Kinek milyen arányban illik beszállni ilyen helyzetben ás úgy általában?
24/F 20/L
ha minden ok vele,akkor neked kellene állnod az egészet
esetleg kint egy két kajálást hagyd, hagy fizesse ő
Ez egy tesztnek is elmegy. Ajánld fel hogy állod. Egy értelmes normális lány a nyakadnak ugrik hogy mit képzelsz. Én nem engedném, hogy fizesd hacsak nem ajándék. Ha együtt tervezitek evidens a fifti fifti. Aztán ha ott vagytok lehetsz lovag és meghívhatod pl vacsorázni vagy koktélozni.
25/N
El tudnád képzelni róla, hogy ha neki lenne több, akkor ő többet adna bele? Ha igen, akkor te is adhatsz valamivel többet.
Én megkérdezném, hogy ő mennyit fizetne.
Ha azt mondja, hogy fele-fele, rámosolyognék, és azt mondanám neki, hogy nem kell, fizetem én a nagy részét, akár az egészet.
Ha szépen megkérne, hogy fizessek valamivel többet, mert ő kevesebbet keres, akkor is megtenném.
Ha viszont egyételműen kijelentené, hogy nekem KELL fizetnem, és ő nem hajlandó, akkor szakítanék. Úgy gondolom, hogy a többet keresőnek nem kötelessége többet is fizetnie, hisz nem az ő hibája, hogy a másik nem keres annyit. De mondom, szívességből megtenném azért akit szeretek, csak ne mondja azt senki, hogy kötelező.
Illik felesben fizetni, meg az is illik, hogy a négyszeres keresetűnek meghívja a csóringert.
Te hogy gondolod? Egyáltalán milyen összegben gondolkodsz?
Voltam hasonló helyzetben, mondtam a pasimnak, hogy ez nem fog beleférni, mert az én fizumból ez esélytelen. Ő meg mondta, hogy jó, akkor megy a haverokkal.
Nem volt belőle sértődés. Mondjuk amikor lementünk a Balatonra, és tőlem is ugyanúgy elkérte a 3 ezer forint benzinpénzt, mint a haverjaitól, akkor már kicsit kezdtem furcsán nézni. A sors furcsa fintora, hogy végig felesben fizettünk mindent, és valami egészen más miatt szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!