Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nyaralni mentek a pasitokkal, párotokkal milyen arányban fizetitek a nyaralás költségeit?
Figyelt kérdés
elvárjátok, hog a pasi fizesse?
24 L
2010. jún. 22. 12:07
1/22 anonim válasza:
ezt neked kell tudni,nem másnak.te érzed h mit kaptál tőle,és mit adsz neki vissza.ez úgy a korrekt sztem,h mivel 2 en mentek nyaralni,2 en élvezitek a láblógatást,2 fele oszlik a költség.dehát a mai világban kinek mit jelent a korrekt szó.
2/22 anonim válasza:
dehogy! Fele -fele kell fizetni, úgy igazságos.
3/22 anonim válasza:
elsőre úgy olvastam, hogy "nyalni mentek" és nem értettem, mit kell azon fizetni? hacsak nem fayginyalásról van szó :)
mivel én barátnőm tanuló volt, mikor nyaraltunk, én fizettem majdnem mindent. kicsit kellemetlennek érezte időnként ("nem vagyok kitartott" felkiálltással :), de elfogadta, hogy én vagyok a kereső fél és így volt ez rendjén. akkor és ott.
4/22 anonim válasza:
nálunk változó. volt, hogy párom nagyon sokat keresett, így nem engedte, hogy fizessek én is. de volt, hogy fele-fele, de olyan is, hogy mikor ki, mikor mit. ez attól függ, milyen kapcsolatotok van, milyen anyagi helyzetben álltok. 28/L
5/22 anonim válasza:
i most voltunk balcsin, én 18 ő 20. A kaját többnyire ő fizette, de a költségeket én fizettem ki (a sajátom) így igazságos
6/22 anonim válasza:
Nem írtad mióta vagytok együtt... pedig ez szerintem fontos, mert mi egy idő után már nem foglalkoztunk azzal hogy enyém, tied... mi közös kasszán voltunk már fél év után...
7/22 A kérdező kommentje:
kb 5 éve vagyunk együtt
2010. jún. 22. 12:26
8/22 anonim válasza:
nem megyünk nyaralni, mert a nyaralás kb 1 hét
addig bőven szakítunk...akkor meg mi értelme?
9/22 anonim válasza:
Együtt is éltek???
Nálunk ez nem igazán volt kérdéses...együtt élünk, nekem van a lakásban kevesebb ktg-em, így én tettem félre a nyalarásra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!