Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nyaralni mentek a pasitokkal, párotokkal milyen arányban fizetitek a nyaralás költségeit?
elvárjátok, hog a pasi fizesse?
24 L
édi vagy:-)a gumit még jo,h te veszed :-))))
de gondolom, ha sokat fogsz keresni, nem fogod elvárni, hogy a felét a lány fizesse az utazásnak :-)
itt nemcsak erről van ám szó, hogy ki lovagias ki nem! Hanem az, hogyha együtt éltek és azonos szinten kerestek, ki mit tesz hozzá a háztartáshoz! Én pl nem fizetek rezsit, lakástörl. autotörl., csak a kaját veszem és tankolom az autot a megfelelő arányban!
És mindezektől függetlenül imádom a párom, és ő is engem... és hogy a te szavaiddal éljek, lovagias, ami nem feltétlen abban nyilvánul meg, hogy ki fizeti a nyaralást!
Ne itélkezz, nem barlangi taplókkal élünk :))))
Aki meg igen...
a gumis vagyok :) én 18 vagyok a barátnőm 17 lesz viszont ha esetleg megyünk valahova és tegyük fel meghívom valamire akkor persze hogy én fizetek :) ha ő hív meg akkor ellenkezek de ő fizet :D
általában fele fele arányban működnek a dolgok, viszont egy kiemelésem van :) amiről érdemes szót ejteni,hogy akár hogy is nem lakunk külön,de ha valamely fél pénz szűkében van esetleg ki kell segíteni természetesen én is és ő is segítünk egymásnak hiába nem vagyunk összeköltözve :) a gumit igen jó hogy én veszem viszont elvárom tőle hogy legalább a boltba be jöjjön velem :D :P ;) amúgy a pénz dolog meg hogy ki mit mikor mennyit fizet az helyzettől függ és anyagi háttértől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!