Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor nyaralni mentek a pasitokkal, párotokkal milyen arányban fizetitek a nyaralás költségeit?

Figyelt kérdés

elvárjátok, hog a pasi fizesse?

24 L

2010. jún. 22. 12:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
úgy látszik nekem van a leglovagiasabb pasim....fehér holló a sok fekete között
2010. jún. 22. 13:22
 12/22 anonim ***** válasza:
hát mi nem mehetünk nyaralni együtt sőt még nem is aludhatunk együtt csak én nála nagyon ritkán könyörgés árán "mert még nem illik" ... pedíg 3 éve együtt vagyunk de amikor esetleg megyünk valahová én elvárom hogy mindent felesbe fizessünk mert tudom hogy így neki is és nekem is könnyebb nem pedíg ennyit te állsz annyit meg én. az apró dolgok mint például a gumi az néha ő sokszor én veszem de nem érdekel ennyi kell :) de ha nagyobb összegről van szó elvárom a felest ;) 18/F
2010. jún. 22. 13:23
 13/22 A kérdező kommentje:

édi vagy:-)a gumit még jo,h te veszed :-))))

de gondolom, ha sokat fogsz keresni, nem fogod elvárni, hogy a felét a lány fizesse az utazásnak :-)

2010. jún. 22. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:

itt nemcsak erről van ám szó, hogy ki lovagias ki nem! Hanem az, hogyha együtt éltek és azonos szinten kerestek, ki mit tesz hozzá a háztartáshoz! Én pl nem fizetek rezsit, lakástörl. autotörl., csak a kaját veszem és tankolom az autot a megfelelő arányban!

És mindezektől függetlenül imádom a párom, és ő is engem... és hogy a te szavaiddal éljek, lovagias, ami nem feltétlen abban nyilvánul meg, hogy ki fizeti a nyaralást!

Ne itélkezz, nem barlangi taplókkal élünk :))))

Aki meg igen...

2010. jún. 22. 13:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem lovagiasság kérdése...az én párom például állandóan fizetne mindent csak én nem hagyom mert úgy érezném hogy teljes mértékben tőle függök, de te tudod:)
2010. jún. 22. 14:05
 16/22 A kérdező kommentje:
"tőle függeni?" ugyan már gyerekek, tényleg sok a barlanglakó :-D
2010. jún. 22. 14:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy működik, hogy a szállást én állom, az étkezéseket ő állja, a "luxus" dolgokat, tehát ajándék, belépők, azt pedig mindketten saját magunknak. Így kb. 50-50%-ra jön ki, de nem fogunk pár ezer ft-on összeveszni. 28L
2010. jún. 22. 14:47
 18/22 A kérdező kommentje:
jesszus, mióta luxus dolog a belépő? :-/
2010. jún. 22. 15:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne várd el h ő fizesse, főleg 5 év után...ciki lenne sztem, de ha téged nem zavar :/ legalább a te részedet fizesd ki!Nem azért lovagias vki, mert mindent ő fizet...-.-
2010. jún. 22. 16:30
 20/22 anonim ***** válasza:
39%

a gumis vagyok :) én 18 vagyok a barátnőm 17 lesz viszont ha esetleg megyünk valahova és tegyük fel meghívom valamire akkor persze hogy én fizetek :) ha ő hív meg akkor ellenkezek de ő fizet :D

általában fele fele arányban működnek a dolgok, viszont egy kiemelésem van :) amiről érdemes szót ejteni,hogy akár hogy is nem lakunk külön,de ha valamely fél pénz szűkében van esetleg ki kell segíteni természetesen én is és ő is segítünk egymásnak hiába nem vagyunk összeköltözve :) a gumit igen jó hogy én veszem viszont elvárom tőle hogy legalább a boltba be jöjjön velem :D :P ;) amúgy a pénz dolog meg hogy ki mit mikor mennyit fizet az helyzettől függ és anyagi háttértől :)

2010. jún. 22. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!