Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Görög nyaralás költségeit ez esetben milyen arányban kéne fizetni?
3 hónapja vagyunk együtt, le szeretnénk ugrani görögbe. Egyelőre csak tervezgetjük a pénzről még nem esett szó. Én nettó 4-450-et keresek barátnőm 80-100-at.
Kinek milyen arányban illik beszállni ilyen helyzetben ás úgy általában?
24/F 20/L
Azért ne vesszen már el ez a fajta férfiak "büszkesége".
Szerintem férfinak kell állnia az ilyeneket.
És vegyük figyelembe az is,hogy a kérdező nője annyit nem keres,hogy hónapról-hónapra megéljen.
Írom ezt fiúként.
Felesbe, esetleg te egy kicsivel többet állhatsz.
Mivel többet keresel, nem terhel meg, ha többet veszel ki a költségekből is. De nem te tehetsz arról, hogy ő kvázi minimálbéresként dolgozik.
De persze fizetheted az egészet is, ahogy előttem írták. Ezzel majd szépen kinyilvánítod, hogy egy lehúzható balek vagy.
Lány vagyok és a kérdező korabeli.
Korrekten?
Két lehetőség van:
- megmondja hogy neki erre nincs pénze és nem tud beszállni az utazásba mert szemmel látható a matematikai különbség a bérek között. Ez mindenki megtudja érteni. Szerveznek egy olcsóbb belföldi útat amibe be tud szállni anyagilag a lány is vagy a kérdező a haverokkal megy.
- aJandeknak szánja az útat és mindent fizet a kérdező
Az egyik 43 éves válaszoló bölcsen megírta hogy a férfi fizet mindent főleg ilyen anyagi háttérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!