Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni ettől a lánytól?
Nem tudom. Én csak a tényeket nézem. Ha meglátnám, hogy a férjem egy egész percen át ölelget egy huszonéves bombanőt a kapuban, akivel annak ellenére, hogy van két kisgyerekünk, rendszeresen eljár kettesben ide-oda, nekem egy percig sem lenne kétséges, hogy megcsal. De lehet, hogy én rosszindulatú vagyok.
Kérdező, szerintem amúgy szinte mindegy, hogy megcsal-e vagy sem, neked most két feladatod van. Egyrészt kapd össze magas testileg. Minél többet mozogj, étkezz egészségesen. Másik az, hogy már most kezd ej valami jó bölcsit, és munkahelyet nézni, hogy legyen önlló kereseted. A munkahely lehet, hogy a fogyás kérdést is megoldja, nem lesz ennyi időd enni- Meg fontos, hogy egy esetleges válás után önállóan megállj a lábadon.
lehet, hogy én túlságosan konzervatív vagyok, a férjed ha megcsal, ha nem ( de szerintem igen), akkor sem helyeslem hogy egy 30-as családapa egy 22 éves lánnyal lógjon, töltse a szabadidejét és ölelgesse a hézunk előtt. Mifelénk ez nem szokás...
22#nek:Igaza van!
Szerintem egy családapa ne legyen már ennyire bizalmas viszonyban egy fiatal huszonéves csajjal. Annyira átlátszó.
Ráadásul mindezt az orrod előtt teszik, a csaj még közvetlen is veled a gyanú felmerülésének elkerülése érdekében. Nem akarlak felidegesíteni (bár így is az lehetsz) de ezek ketten nem csak baráti-munka kapcsolatban vannak. Ezt elhiheted nekem.
Szia,engem nem gyozott meg.
Melohelyen biztos nem fognak nyilvanosan enyelegni...En irtam a meccsre kiserest,meg ha nem szereted is....(az en ferjem a haverokkal jart horgaszni,aztan tortent egy dolog,es utana mar em mentem vele,nem is rossz:)...)
Ferfiak is olelgetik egymast???Nem eleg egy kezfogas???
Pont azert kene inkabb veled,veletek lenni,mert sokat dolgozik...
Egy ideig hagyd beken,nehogy azt mondja,te kergeted a karjaiba,meg,hamar ugy is azt hiszed,hogy megcsal vele,legyen igazad...
Ha megfogadod a tanácsainkat akkor nem LESZ baj! :) A saját önbizalmadat kell feltornáznod és máris kevésbé leszel féltékeny. Amikor érzed, hogy megteszel magadért mindent, akkor nem fogod már rosszul érezni magad. Ez egy eseménylánc, mert ha elkezded a fentebb leírt dolgokat, ebből jön az önbizalom, abból az, hogy a férjed újra rád figyel, abból pedig az, hogy rendbe jön a házasélet minden része.
Amúgy engem sem nyugtatott volna meg a válasza. Ha annyira fontosak neki a család, miért akar mással pihenni? Azt is nehezen hiszem el, hogy a többiek feleségei nem hisztiznek, esetleg több az önbizalmuk, nem tudom innen messziről megítélni. Én a helyedben innentől kezdve nem ejtenék a lányról egy szót se többet, ezzel a kérdéssel, amit megkérdeztél tőle, jobb ha lezártnak tekinted a kérdezgetést. Úgysem fogsz megnyugtató válaszokat kapni szerintem tőle.
Mindegy, miben hiszünk, kérdező. Isten se, Evolúció bácsi se azért "teremtette", s választotta külön a nemeket, hogy azok barátkozzanak egymással. Megtehetik persze, de a mögöttes szándék legalább az egyik részről mindig befigyel.
Én szeretem az ilyen kérdések esetében az ártatlanság vélelmével kezdeni, de itt, ne is haragudj, nem tudom megtenni. Amiket leírtál, nekem abból az jön le, hogy már megvan a testi kapcsolat közöttük. Jó esetben megáll itt a dolog, és hamarabb szakítanak, mint ahogy az érzelmi szálak annyira megerősödnének, hogy akkor már nem néznek se embert, se istent. A férjed korrekt ember. 31 évesen még egyébként is a legtöbbünk kész gerinctanulmány. Nem akar elhagyni, se téged, sem a gyermekeit, és hacsak nem esik végzetes szerelembe, nem is fogja megtenni. De ne felejtsük el, hogy a kisgyermekes apukák igencsak veszélyes korban vannak. Amikor a baba megszületik, anyuci természetes módon szinte minden szeretetével felé fordul. Ami eddig az apáé volt, abból egy ideig szinte semmit sem kap meg. Nem elég, hogy a testi együttlét mind minőségileg, mind mennyiségileg nagyságrendekkel csökken, még a férfi érzelmi élete is hatalmasat zuhan.
Hiba lenne az is, ha a hűséget emberi tulajdonságnak hinnénk. Nem az! A hűség egy állapot, amit mi tartunk fenn a párunkban, és amit a párunk tart fenn bennünk. Míg tart a szerelem, az megoldja ezt a dolgot, de amikor elmúlt, akkor kell odafigyelni a kapcsolatra, és ápolni azt. Ha anyuka csak a babával van elfoglalva, ez nemigen szokott sikerülni.
Szóval minden okod megvan a félelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!