Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet boldogan élni családként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldogan élni családként megcsalás után? Adjak még időt magamnak?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt.El is hagyott minket a nőért,mikor rájöttem.De nem költöztek össze,az anyjánál lakott.Szerelmes volt a nőbe.A fiunkat nem látogatta annyit,mint amennyiben megegyeztünk.A nő felülírt számára mindent.

Közben őrlődött. Néha éjszakánként írt,hogy ne haragudjak,szeret,csak nem úgy stb.A nő néhány hét után dobta.Aztán újabb hetek teltek el,látogatta rendesen a fiunkat.Most már felém is közeledik.

Szeretem, de még mindig nagyon fáj.Nem tudom elképzelni,hogy lefeküdjek vele.Hogy vitáknál biztos a fejéhez vágnám.

A fiunk imádja az apját.

Baráti körben azt mondják, a gyerek miatt bocsássak meg.Úgy érzem,nem fog menni.

2016. szept. 5. 20:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Utoljara szoltam hozza,es lezartam.

Semmit nem reklamoztam,leirtam a tapasztalatom,es foleg nem pattogtam,bocs,h reagalok ra ha engem tamadnak.

Tolem azt gondolsz,amit akarsz,nem a te velemenyed szamit.Szia,tovabbi szep napot neked is!

2016. szept. 10. 19:50
 32/34 anonim ***** válasza:
Senki nem tàmadott. Véleményt írtam mint mindenki màs. Sok boldogsàgot neked a férjeddel a tovàbbiakban.
2016. szept. 11. 00:13
 33/34 anonim ***** válasza:
Nehogy megbocsás.... Nem elég, hogy megcsalt, ott is hagyott titeket és a gyerekével sem törődött úgy... És ezek után elvárnák hogy megbocsáss????? HOgy merül fel egyáltalán bárkibe hogy ezt meg lehet bocsátani??? Még ha csak egy alkalom lett volna de itt le is lépett... Undorító. Abban is igazad van hogy a fejéhez vágnád, mindig ezen járna az agyad. Én is ilyen vagyok. Így pedig semmi értelme megbocsátani, nem is lehet.
2016. nov. 10. 20:15
 34/34 A kérdező kommentje:
Nem tettem.Nem kell ilyen fėrfi.
2016. nov. 10. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!