Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet boldogan élni családként megcsalás után? Adjak még időt magamnak?
A férjem megcsalt.El is hagyott minket a nőért,mikor rájöttem.De nem költöztek össze,az anyjánál lakott.Szerelmes volt a nőbe.A fiunkat nem látogatta annyit,mint amennyiben megegyeztünk.A nő felülírt számára mindent.
Közben őrlődött. Néha éjszakánként írt,hogy ne haragudjak,szeret,csak nem úgy stb.A nő néhány hét után dobta.Aztán újabb hetek teltek el,látogatta rendesen a fiunkat.Most már felém is közeledik.
Szeretem, de még mindig nagyon fáj.Nem tudom elképzelni,hogy lefeküdjek vele.Hogy vitáknál biztos a fejéhez vágnám.
A fiunk imádja az apját.
Baráti körben azt mondják, a gyerek miatt bocsássak meg.Úgy érzem,nem fog menni.
Utoljara szoltam hozza,es lezartam.
Semmit nem reklamoztam,leirtam a tapasztalatom,es foleg nem pattogtam,bocs,h reagalok ra ha engem tamadnak.
Tolem azt gondolsz,amit akarsz,nem a te velemenyed szamit.Szia,tovabbi szep napot neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!