Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé kínos a helyzet. Mi legyen?
Üdv!
Sajnos a barátnőm rossz anyagi helyzetbe került, én viszont nem fogom fedezni a hiteleit. Ezért úgy döntött, hogy az interneten fog pénzt keresni, szexchattel (maszturbál a webkamerában más férfiaknak). A dolgunkat az nehezíti meg, hogy egy háztartásban élünk, Ő a másik szobában van, én is itthonról dolgozom. Tehát egész nap együtt vagyunk, dolgozunk. Az Ő munkájával kapcsolatos dolgokat pár évvel ezelőtt tapasztaltam, elég negatív élményekkel. Engem nagyon zavar, hogy egész nap hallgatnom kell, ahogy élvezkedik és maszturbál. Igazából nem tudom eldönteni, hogy tényleg élvezi-e, vagy csak megjátsza magát, de eléggé túlspirált állapotban van mostanában, viszont, ha szexelünk egyfolytában az jár a fejemben, hogy velem is csak megjátsza azt, hogy élvezi... Nem tetszik neki, hogy én az ezáltal generált feszültséget, ami bennem van, úgy adom ki, hogy beszologatok neki, de probálom poénosan előadni, de így sem tetszik neki. Szeretem nagyon ezt a nőt, de úgy érzem, hogy a veszültség tovább fokozodik bennem, ezért jönnek elő belőlem az olyan gondolatok, hogy esetleg szakítanom kellene vele. Aki tudna tanácsot adni, vagy volt / van hasonló helyzetben, és megosztaná a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném.
Hát,nem hiszem,hogy tul gyakori lenne a penzkeresetnek eme modja...meg kevesebb,akinek parja van,es ezt elturi,elviseli.
Imkabb menjenTescoba arufeltoltonek,akkor bekesseg lesz....
Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha testéből él, és szexuális szolgáltatással keres pénzt, akkor prosti.
Nem ez a tény önmagában elég lenne, hogy szakítsak vele.
Nem mindegy az sem, miért került rossz anyagi helyzetbe, és ez pontosan mit takar?
De nekem nem jönne be, hogy első gondolata a könnyű pénzkereset a testével. Bármi mást elfogadnék a takarítástól a telefonmarketingig (bár utóbbi sem mindig tisztességes pénzkereset), de ezt nem.
Ha az én csajom lép erre az útra, akkor mehet csomagolni.
Szerintem önmagában gáz, hogy együtt éltek, és hagyod, hogy ilyen módon keressen pénzt, pusztán azért, mert annyira ragaszkodsz az önállósághoz, hogy nem vagy hajlandó kisegíteni. Párkapcsolatban, pláne együttélésnél, nincs olyan, hogy az "ő" problémája és az "én" problémám. A kettőnk jövőjéről van szó akkor is, ha ő kerül bajba, meg akkor is, ha én. Függetlenül attól, hogy a baj nem közös, mindkettőnkre kihatással van.
Égne a képemről a bőr, ha nem segítenék a páromnak, ha önhibáján kívül gondba kerül... Attól meg pláne, hogyha hagynám, hogy így megalázza magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!