Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet boldogan élni családként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldogan élni családként megcsalás után? Adjak még időt magamnak?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt.El is hagyott minket a nőért,mikor rájöttem.De nem költöztek össze,az anyjánál lakott.Szerelmes volt a nőbe.A fiunkat nem látogatta annyit,mint amennyiben megegyeztünk.A nő felülírt számára mindent.

Közben őrlődött. Néha éjszakánként írt,hogy ne haragudjak,szeret,csak nem úgy stb.A nő néhány hét után dobta.Aztán újabb hetek teltek el,látogatta rendesen a fiunkat.Most már felém is közeledik.

Szeretem, de még mindig nagyon fáj.Nem tudom elképzelni,hogy lefeküdjek vele.Hogy vitáknál biztos a fejéhez vágnám.

A fiunk imádja az apját.

Baráti körben azt mondják, a gyerek miatt bocsássak meg.Úgy érzem,nem fog menni.

2016. szept. 5. 20:29
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

Hiába szeretem még, én is így látom.Nekem ez nem menne.Annak meg nincs értelme,hogy bizalom nélküli kapcsolatban szenvedjek.

2016. szept. 5. 21:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy és a gyereketek?

Voltam hasonlóban, nem működött. Nem volt bizalom és ahogy az egyik válaszoló is írta, ha jött wgy sms azon kattogtam vajon ki írtam ha nem vette fel a telefont, vajon miért nem.

Ez teljesen kikészített, így nem lehet élni.

Keress magadnak egy új társat, aki megbecsül és nem csap be. Neked és a gyereknek is job lesz, ha rendben van a lelked.

2016. szept. 5. 21:41
 13/34 anonim ***** válasza:
A helyedben nem bocsátanék meg neki az biztos.
2016. szept. 5. 21:42
 14/34 anonim ***** válasza:

SEMMIKÉPP

most azlért kuncsorog vissza, mert a szeretője dobta, és ez sokat elmond a férjedről, nem biztos, h. a szerető hibás, hogy így alakult, lehet, h. meglátta a férjedben azt az embert, aki nem tudna szeretni.

a férjed most be van tojva, el van anyátlanódva, de nehogy visszafogadd, a gyerek miatt semmiképp sem, a barátaid meg elmehetnek a búsba, h. ezzel próbálnak manipulálni téged.

kérdezd már meg a kedves barátaidat, ha a párjuk félredugna, ők visszafogadnák, és élnének tovább, mintha mi sem történt volna?!

a férjed elárult, és a fiatokat is, ha neki a család nem volt elég húzóerő, h. otthon maradjon, midenféle értelemben, akkor micsoda dolog azt elvárni, h. miután te vagy a vesztes, megalázott fél, te ugyanez miatt, a család szentsége érdekében, szemet hunyj a történtek felett?!

tessék beadni a válópert, és élni nyugodtabban, büszkén, tartásodat megőrizve, aztán hátha jön majd egy igazi pasi, aki megbecsül téged.

2016. szept. 6. 00:32
 15/34 anonim ***** válasza:
30%
Akkor én leszek az, aki kissé másképp gondolja, persze nem biztos, hogy ez a helyes. Mi pasik kicsit másként vagyunk beállítva, sajnos nem mindig az eszünkre hallgatunk. Mielőtt bárki nekem esne, nem, én még nem léptem félre. Amit itt gondnak érzek, az inkább az, hogy bele is szeretett a nőbe, és a kedvéért otthagyott titeket, mert ott már érzelmek is voltak. Ha csak érzelmek nélkül néha félrement volna, az más, bár itt a többség szerint ugyanaz. Szóval ha még szereted, és úgy érzed, ő i szeret, talán érdemes megpróbálni, de ezt neked kell érezni, erőltetni sem érdemes semmit.
2016. szept. 6. 01:03
 16/34 anonim ***** válasza:

1,5-2 évig próbáltam újra az exnejemmel miután megcsalt.

Nem működött a dolog sajnos, nem tudtam elfelejteni a dolgot. Aztán egy szép nap arra ébredtem hogy ennek így nincs értelme. Elváltunk. Nem azért született a döntés mert lett valakim (sőtt még most sincs a láthatáron sem), hanem csak beláttam hogy vele sosem leszek már boldog. Gyerekek miatt sokat őrlődtem, mert szeretem őket. A vége felé már csináltam olyan dolgokat, vagy mondtam olyan dolgokat, amit amúgy sosem tennék vagy mondanék. Ekkor láttam be hogy elég volt.

Szerintem 100 ból ha egy ilyen esetben élnek boldogan tovább, már sokat mondok...

A nő kidobta ezért ment vissza hozzád, ez nyilvánvaló, egyébként még mindig vele lenne.

Azt szokták mondani felmelegítve csak a káposzta jó... Teljesen igaz szerintem.

2016. szept. 6. 01:18
 17/34 A kérdező kommentje:

Külön köszönöm, hogy fėrfiak is īrtak.Egy fėrfiismerősöm is azt mondta, hogy ez a baj, hogy beleszeretett a nőbe.A måsik , hogy tûl hamar jöttem rå, ezėrt a nőt vålasztotta akkor.

De nem is ėrtem, ha kėsőbb jövök rå?! Akkor is meghal a bizalom.

Nem sülne mår ki ebből semmi jô.

2016. szept. 6. 04:43
 18/34 anonim ***** válasza:
61%

Akkor a 100 bol 1 mi vagyunk..:)

Bar azert az arany jobb lehet,mivel ide nem sokan irnak pozitiv peldat,mert rogton nekiesnek....

Sokat forumozok,klubban is vagyok ,ahol sorstarsakkal beszelgetunk.

Kb10 embert nezek,ebbol 6 nak sikerult ujrakezdeni,van aki elvalt rogton,vagy ra egy evre,van aki csak kinlodik,de olyan is van,aki jobb hazassagban el,mint a megcsalas elott.

Sokat szamit a kor,az egyutt toltott ido,van e gyerek stb.

Fiatalok,par ev utan megcsaljak egymast,azt en se javaslom,hogy probaljak meg ujra,de hosszabb hazassagban lehet adni 1 csak egy eselyt,ha meg szeretik egymast.

Igen,az aggaszto,hogy csak azsrt ment vissza,mert a szereto kirugta.

En elbeszelgetnek a szeretovel is,miert tette,de a ferjeddel kell beszelgetned sokat,es tudni fogod,mit tegyel....

Van egy rokonom,aki szinten a nohoz koltozott,egy honap utan rájött,a feleseget szereti...visszafogadtak,azota mint ket gerlepar elnek egyutt,de ott a ferfi mindent megtett,h megbocsasson neki.

2016. szept. 6. 06:58
 19/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy īrtål pozitīv pėldåt :)
2016. szept. 6. 10:28
 20/34 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok a másik pozitív péleda :)

5év kapcsolat után született meg a kislányunk. Én felszedtem jópár kilót,belekattantam a gyerekezésbe,és durván elhanyagoltam magam.a párom állandó éjszakás,így volt hogy napokig nem beszéltünk,mert mire a gyerekek elaludtak,ő indult,nappal pedig aludt. 16hónapos volt a kicsi,mikor derült égből villámcsapásként ért a dolog,a páromnak szeretője van. 3hónap után bukott le,addig tartott a viszony,egy nálam jóval idősebb nővel.

Valahogy egypercig sem akartam szakítani,én azt hiszem akkor döbbentem rá,mennyire fontos nekem a párom. Persze volt nagy cirkusz,zokogás,könyörgés. Úgy döntöttem adok magunknak még egy esélyt. Visszataláltunk egymáshoz,azóta minden nap figyelünk arra,hogy jusson egymásra időnk,a szexuális életünk is visszatért,már nincs Gyere van két percem hajrá.

Mi sokat tanultunk ebből,rájöttünk,hogy egy kapcsolatért dolgozni kell,nem lehet természetesnek venni a másikat.

A bizalom nehéz kérdés,néha még elönt a kétkedés,de igazából ahogy rámnéz,hozzám ér,abból tudom,hogy most minden ok.

2016. szept. 8. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!