Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet boldogan élni családként megcsalás után? Adjak még időt magamnak?
A férjem megcsalt.El is hagyott minket a nőért,mikor rájöttem.De nem költöztek össze,az anyjánál lakott.Szerelmes volt a nőbe.A fiunkat nem látogatta annyit,mint amennyiben megegyeztünk.A nő felülírt számára mindent.
Közben őrlődött. Néha éjszakánként írt,hogy ne haragudjak,szeret,csak nem úgy stb.A nő néhány hét után dobta.Aztán újabb hetek teltek el,látogatta rendesen a fiunkat.Most már felém is közeledik.
Szeretem, de még mindig nagyon fáj.Nem tudom elképzelni,hogy lefeküdjek vele.Hogy vitáknál biztos a fejéhez vágnám.
A fiunk imádja az apját.
Baráti körben azt mondják, a gyerek miatt bocsássak meg.Úgy érzem,nem fog menni.
Én férfi szemszögből tudok erre válaszolni, nőtlenként.
A volt barátnőm elhagyott egy másik fickóért, aztán később visszajött hozzánk. Eleinte azt gondoltam sokkal jobb a kapcsolat, de végül kiderült az igazság: nem, és ismét szétmentünk.
Az az igazság, hogy újra lehet kezdeni egy kapcsolatot, de azt nem lesz már ugyanaz, ezért ott mindenképpen jobbnak tartom a szétválást. A házasság másabb, mert ott a vagyon, a ház, szóval a válás nem kis költséggel járna, meg ugye ott vannak a gyerekek is (ha vannak). Kérdés, nekik mi lenne a jó, ha egy olyan családban élnének, ahol a szüleik nem szeretik már ennyire egymást, vagy olyanban, ahol nincsenek együtt a szülők, de legalább nyugalom van.
Én azt gondolom így, hogy ha megtudnám oldani, akkor inkább a válás mellett döntenék, mert tapasztalataim szerint ez örökre rányomja a bélyegét a kapcsolatra. De ez én vagyok. A döntést neked kell meghozni, sok sikert hozzá.
1. gyerek miatt SOSE bocsáss meg! szerinted, a gyerek milyen példát lát majd az apjától? az, hogy az a természetes, ha az állítólagos szeretett párját meg lehet csalni bűntetlenül?
2. minek akarsz neki megbocsátani?
3. zárd le a múltat és kezdj új életet
4. nem csak ez a férfi létezik a világon
5. van neked tartásod? ha van, akkor minek akarnál együtt lenni egy olyan alakkal, aki nem tisztel téged, és a hátad mögött mással k..fél és nem veled?
6. aki csalt, az máskor is fog
7. most azért akarja visszakönyörögni magát, mert tudja, hogy szereted, és hátha képes vagy neki naív módon megbocsátani
8. a bizalom visszaszerzése lehet, hogy nem is megy
Van sokkal jobb ember, aki megbecsül téged, és ha szeret, akkor csak téged kíván, más nőt nem!
#1-es:
"Kérdés, nekik mi lenne a jó, ha egy olyan családban élnének, ahol a szüleik nem szeretik már ennyire egymást, vagy olyanban, ahol nincsenek együtt a szülők, de legalább nyugalom van."
Ha a két szülő nem szereti egymást: nem is értem, miért merül fel értelmes felnőtt emberekben, hogy az jó lehet a gyerekeknek. Pontosan azzal fognak kicseszni a gyerekekkel, ha nem szeretik egymást, mégis együtt maradnak. Nem most fogják megsínyleni, hanem majd kamasz és korai felnőttkorban, mikor párt próbálnak találni maguknak.
Nekem nem menne. Én túl büszke vagyok, hogy lenyeljek egy ilyen megalázást.
Lehet a férjed pont erre számított, hogy ha nem jön össze, visszamegy. Így főleg cinkes.
Te is írod, hogy szexelni se tudnál vele. Az úgy már nem kapcsolat. :(
Mennyi idő is telt el?
1 csak a gyerek miatt soha ne kezdjétek elölről.
2 adj időt magadnak hogy megbocsáss (ez nem jelent automatikus újrakezdést csak megérted elfogadod megbocsátod a botlást, ettől még élhettek külön csak nincs benned az a tüske).
3 neki is hogy feldolgozza a szakítást, ha ennyire oda volt érte biztos nem lehet könnyű neki se most, ha túl gyorsan kezdenétek újra azzal azt kockáztatod hogy visszamászik hozzád mert nem jó a padlón csücsülni a két szék között, de nincsenek meg azok az érzelmek szóval egyszerűen hiánypótlás lenne, plusz ha visszajönne az a csaj valyon nemet mondana?
4 ha újra is kezditek szerintem egy párterápia mediáció jót tenne, helyre rakna szépen mindent
De igen az idő nagyon nagyon fontos, amilyen hirtelen tud lenni egy megcsalás olyan hosszú tud lenni az újraépítés, és van amit nem érdemes vagy nem lehet, és ha újra is kezditek felejtsd el hogy a pakliban tartod azt hogy vitáknál a fejéhez vágod, ha azt tennéd az azt jelentené hogy hazug alapokon álltok.
A józan paraszti ész azt mondatja velem, hogy semmiképpen ne bocsáss meg neki és ne fogadd vissza.
Elég csak abba belegondolni, hogy ha nem vagytok együtt, akkor állandóan azon járna az agyad, hogy vajon már megint merre járhat? Mit csinálhat? Bele lehet ebbe bolondulni.
Vagy amikor jön egy SMS, amiről nem tudsz semmit és azon kattogsz, hogy kitől jöhetett és miért?
Nem érdemes újra összejönni, a gyerek miatt meg főleg nem. Sokkal jobb egy nyugodt "fél-család", mint egy konfliktusokkal teli "egész-család".
"Ha a két szülő nem szereti egymást: nem is értem, miért merül fel értelmes felnőtt emberekben, hogy az jó lehet a gyerekeknek."
->Egyetértek. De vannak önző gyerekek, akik képesek hisztizni csak azért, mert a szüleik elválnak. Az ő szemszögükből tehát még egy rossz házasság is jobb talán, mint egy semmilyen. :D
(1-es voltam)
Nem.
Még csak nem is azért közeledik mert megbánta, vagy mert rájött, hogy mégis szeret téged, hanem mert a másik csaj kidobta, és ha ló nincs, jó a szamár is alapon visszakuncsorogja magát a kényelmes megszokott helyére. Undorító és még pofátlan is. Neked tényleg ez kell? A gyerek szeresse is az apját. Attól még szerethetik egymást és találkozhatnak, hogy ti már nem egy pár vagytok. Meg lehet egyezni gyakoribb látogatásokban is, ha a férjednek van rá igénye. Bár az alapján amit írtál....van egy érzésem, hogy ha megint jönne egy nő, megint ritkábban érdekelné a saját gyereke.
A baráti körödnek semmi köze a magánéletedhez. És a világ legnagyobb hülyesége azzal jönni, hogy a gyerek miatt fogadd vissza. Az ilyesmi nem működik ha nincs bizalom. Senki nem bízik meg abban aki már megcsalta! Annak meg semmi értelme, hogy leéltek egy életet egymás mellett mint két idegen, csak mert a gyerek... Neki sem jó példa ez. Nem hülye, látni fogja, hogy nem stimmel a dolog köztetek. Neked kell eldönteni, tudnál e bízni benne (ezek után kétlem), tudnál e vele újra ágyba bújni, azok után amit tett. Hogy azzal a szájjal csólol amivel a másik nőt nyalta, azzal a farokkal hatol beléd amivel amásik nőt dugta ki tudja melyik nyíláson... Ha el is nézed neki, soha nem lesz már olyan mint régen.
A tüske mindig ott lesz benned, ahogy a gondolat is, hogy újra meg fogja tenni. Mert meg fogja, csak idő kérdése.
Én a magam részéről el sem gondolkodnék ezen. Számomra ott van vége amikor kiderül hogy megcsalt. Akár házasság, akár kapcsolat. Miért? Mert ha probléma van egy pár között, arra nem a megcsalás a megoldás. Ha a másik követte el a házasságtörést, nekem nem lenne bűntudatom azért, mert nem tűrném a továbbiakban a megaláztatást, és nem óhajtanék egy ilyen emberrel tovább egy fedél alatt élni. Ha már nem szeret, legalább tiszteljen meg azzal, hogy előbb lezárja a meglévő kapcsolatot, és utána megy máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!