Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van, aki szerint ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki szerint ez tényleg nem megcsalás?

Figyelt kérdés
Van olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, hogy ha a férjét orálisan kielégíti egy másik nő, az még megbocsátható, és nem megcsalás? Mondjuk sok év házasság után? Tudom, hogy a többség szerint az, arra vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, ez nem akkora bűn, mintha rendes szex is lenne.
2016. aug. 29. 19:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem akkor nem megcsalás, ha a házasság eleve őszinteségen alapul, tehát amikor nem gáz otthon megbeszélni, hogy figyu, találkoztam valakivel, aki bejövős lehet. Ezt - természetesen - mindkét irányban így gondolom, tehát ha a férfi, ha a nő érez valamit valaki más iránt, nem kellene, hogy probléma legyen otthon ezt megbeszélni.
2016. aug. 29. 19:25
 2/27 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a legtöbb ember megcsaláson a csalás, átverés tényét érti a párkapcsolat természetét illetően, és nem azt, hogy pontosan milyen testi kontaktus történt. Sokan a titokban (plátói) beleszerelmesedést is megcsalásnak tartják, hiszen megsértetted a kettőtök közti intimitást azzal, hogy egy a kapcsolatotokat alapvetően befolyásoló tényt hosszasan elhallgattál.

Ugyanakkor többszerelmű emberek a kedvesük egy újabb vonzalmának kialakulását lépésről lépésre megfigyelhetik, és támogathatják a másik kapcsolat létrejöttét beleegyezésükkel - és ez az ő érzelemvilágukban nem megcsalás.

2016. aug. 29. 19:26
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás: a szóban ott van a "csalás", ami a becsapásra, megtévesztésre, átverésre utal. Szóval, ha átverés van, akkor van megcsalás, ha nincs, akkor nincs.

Megcsalás = minden olyan szexuális, szerelmi tevékenység, ami a hivatalos partner háta mögött zajlik, és azért zajlik a háta mögött, mert a hivatalos partner nem nézné jó szemmel.

Nem megcsalás = minden olyan szexuális, szerelmi tevékenység, ami a hivatalos partner tudtával és beleegyezésével történik.

2016. aug. 29. 19:48
 4/27 anonim ***** válasza:
79%
Bocsánat, hogy férfiként belepofázok, de ez megcsalás. Még én is azt mondom.
2016. aug. 29. 20:49
 5/27 anonim ***** válasza:
48%

Ismerek ilyen kiscsajt az edzesrol. Szerinte nem megcsalas. De o lepten nyomon csalja a pasijat,(lefekszik Budapesten is pasikkal, akik epp megtetszenek neki. ) aki most nyaron keszul ot felesegul venni. Kozben a csak prostikent dolgozik kulfoldon. Napi tobb ferfival fekszik le penzert. De mas melot beszel be a pasijanak. H pincerno. A pasi meg megbizik benne.

Ja es a hab a tortan, h a pasijat allandoan visszautasitja a szexben. Es elmondasa szerint undorodik tole es utal vele szexelni. Megvetet vele egy 20-on valahany millios lakast 40 ev hitelre es mivel felesegul megy hozza es gyereket szul neki, hogy elvegye a pasitol az egesz lakast! Ezt igy elmeselte. Utalja a gyerekeket . De csak igy tudja lehuzni a pasijat.

En hiaba mondanam a pasinak, de nem tudom bizonyitani , meg amugy se hinne nekem. Jojjon ra o maga . En nem avatkozok bele.

2016. aug. 29. 22:05
 6/27 anonim ***** válasza:
45%
Bill Clinton ota tudjuk, hogy az oralis szex nem szex:))
2016. aug. 29. 22:12
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanakkora bűn. Viccelsz? Még egy csók sem jobb, ha ugyanannyi szándékosság van benne.

Nyitott kapcsolat és társai meg más kategória.

2016. aug. 29. 22:31
 8/27 anonim ***** válasza:
7%

Megcsalás, de számomra könnyebben megbocsájtható.. Már csak azért.. Mert legalább a csaj testét nem élvezte a pasi..

De ettől még úgyanúgy szarul érezném magam.. Talán könnyebben megbocsájtanám, de max 1x ha többször történne, akkor viszlát..

2016. aug. 30. 00:07
 9/27 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem megcsalás, én rendszeresen elégítem ki a barátnőm férjét.
2016. aug. 30. 09:44
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem megcsalás! Én nem tudnám elképzelni még sok-sok év házasság után sem hogy a párom valakit orálisan kielégít!38F!
2016. szept. 6. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!