Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gólyatáborban volt. Van okom aggódni?
Én is most voltam ott és nem akarlak elkeseríteni de ha szép a barátnőd akkor inkább készülj fel
Rengeteg alkohol fogyott ott és a játékok egy része is olyan volt hogy izgalomba hozzon mindenkit:)
Az esti bulikon pedig gyakorlatilag "muszáj" valakivel kavarni mert ez is természetes velejárója a tábornak
Én előre gondolkodtam és még a tábor előtt szakítottam a pasimmal:)
20\L
Én ugyan másik egyetem táborában voltam. Engem is úgy engedett el anno barátom, hogy biztos csinálok valamit, tudta a hírét a gólyatáboroknak. Nem csaltam meg. Ha meg akartam volna megtehettem volna, de ehhez nem kell gólyatábor. Ha észnél van, nem csinál hülyeséget. Nem tudom milyen a BME gólyatábora, de nálunk azért figyeltek ránk a szervező fiúk. Legalábbis a mi karunkon. És persze olyan lányokkal barátkoztam, akik szimpatikusak voltak, tehát nem az a vad bulizós fajta, közülük senki se csinált hülyeséget. Volt, hogy egy srác felhívott a koliba, akkor is ott volt mellettem az egyik lány és együtt ráztuk le, mert a srácot nem érdekelte, hogy nekem van barátom és mellesleg neki is barátnője. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nem akar semmit egy lány, akkor igenis koptassa le a srácot. Ha pedig mégis csinál valami hülyeséget, akkor azt máskor is megtenné.
22/L
én is voltam gólyatáborban és nem volt semmi, mert hűséges vagy :) és nem azért írom hogy fényezzem magam!
viszont egy csomó lány megtette, láttam ezt- azt :/
a barátnőd hogy viselkedett amikor hazajött? milyen volt az írása/ hangja? ezekből lehet picit következtetni.
BME-ről sztereotípia, hogy nincs, vagy legalábbis kevés a lány. Na, ez több karra rohadtul nem igaz, pl. a GTK-ra sem. Sokszor jártam más karok bulijaiban, csúnya dolgok történnek ott, mondhatni egy erkölcsi fertő az egész :D
Nyilván fiatal, szingli srácként mindig nagyon élveztük őket.
No de ez csak az, amit a bulikban láttam, nyilván vannak lányok akik nem járnak buliba, vagy ha járnak is, nem olyan beállítottságúak.
Mi nem tudhatjuk.
Ha tényleg bizonytalan vagy, és kinézed belőle, hogy megcsalt volna, akkor beszélj vele!
Az egyenes út a legrövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!