Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
Szerintem ne aggodj! Inkabb csak engedd szabadon es elvezd a terhesseged. Nem sokara kismama leszel. Szerintem ezzel foglalkozz.
Nezzuk a lehetosegeket.... a ferjed artatlan es rakeveredett egy hajszal. Kirobbantasz egy veszekedest; o artatlan es vedekezik; ebbol feszultseg lesz es a baba ezt erzi es fel mert bizonytalansagod kihat ra.
A ferjed bunos, de nem akar elhagyni; igenye volt, kielegitette; veszekedes es panik hangulat a reszedrol; a baba erzi fel es o is atveszi a pamik hangulatot toled, ami kihat az o egeszsegere is.
A ferjed bunos es megingott....ugyanaz, mint mikor nem akart elhagyni, de a veszekedes utan hirtelen duhbol megteheti.
Szoval szemethunysz es nem kombinalsz, akkor nyerhetsz. Egyebkent Miguel Ruiznak van egy konyve negy alapszabaly cimmel. A masodik az hogy "Ne feltetelezz!" A harmadik pedig, hogy "Ne vegy semmit szemelyesen!" Tehat varj mig a tenyek "elojonnek". Utana pedig ugy eld meg a dolgokat, hogy ezt nem te csinaltad es nem ellened tortent. Pl az eso nem azert esik, hogy te elazz :)
Az egyebkent tenyleg fontos hogy engedd szabadon a ferjed. Megkotni, bezarni, uralkodni ugysem tudsz rajta. Akkor meg vedd tudomasul, hogy ilyen az eletunk es elvezd amig tart :)
Szerintem csak a hormonok miatt vagy hisztisebb, és aggódsz, mert sok ilyen esetről hallani.
Egy hajszál nem jelent semmit.
27 hkm
Mi van? Egy hajszál? A mai világban tényleg eszébe jut ilyesmi valakinek? Könyörgöm, emberek közt járunk, tömegközlekedésen utazunk, bárhonnét oda kerülhetett az a hajszál. A férjem rendszeresen tele van hajszálakkal, van, hogy a zoknijából is szedek ki hajszálakat. És?
De átérzem a problémád. Én sosem voltam az a hisztis féltékenykedős nő, de a terhességem alatt tudod milyen hisztiket vertem le? Aaaajaj, szegény férjem tudna mesélni :D Így utólag már csak röhögünk rajta szerencsére, de akkor én véresen komolyan gondoltam. A hisztiket úgy értsd, hogy én addig mentem, hogy el akartam költözni :D Az, hogy mi még együtt vagyunk a férjem türelmének köszönhető és persze a sok-sok bocsánatkérésemnek :) Ne aggódj,a hajszál nem jelenti azt, hogy megcsal, csak a hormonok "szórakoznak" Veled :) Élvezd a babavárást és ne csinálj feleslegesen gondot. 35 hetes terhesen nehézkes a szex, szerintem ezt a férjed is megérti :)
Ugyes vagy! Buszke vagyok rad!
Visszaadtad a hitem, hogy egy terhes no is lehet normalis :) Es nem kell hisztizni, veszekedni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!