Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon van okom aggodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van okom aggodni?

Figyelt kérdés
Masfel eve vagyok egyutt a parommal, eddig minden remekul mukodott, am 2 honapja olyan furcsa erzesem van vele kapcsolatban, mintha titkolna elolem valamit. Folyamatosan az van bennem, hogy van valakije. O 2 oraval korabban vegez a munkajaval, tehat elobb er haza es ugy gondolom ekozben eltolti valaki massal azt a kis idot. Soha nem ellenoriztem vagy barmi, viszont ezalatt a 2 honap alatt gyakran beleneztem a telefonjaba, email-eibe (tudom patkany dolog) es nem talaltam semmit. Viszont ilyenkor az jut eszembe, hogy okos pasi, biztos nem hagy semmi nyomot. Egyszeruen nem tudom ezt a dolgot kiverni a fejembol. Miert jott elo belolem olyan erzes, hogy megcsalnak? Mar azon is gondolkodtam, hogy elhagyom engem ne vegyen senki hulyere. Amugy kerdeztem tole es azt mondta ne kepzelodjek, neki nincs senkije. De akkor honnan ez a rossz erzes? Masnak is volt mar ilyen?

2015. febr. 4. 13:11
 1/6 CptTomato ***** válasza:
Vigyázz mit kívánsz mert hajlamos valóra válni.
2015. febr. 4. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Van okod aggódni - magadtól. Ne legyél paranoiás, szeret, nincs senkije.
2015. febr. 4. 13:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo, tudom, hogy ezekkel a gondolatokkal bevonzhatom a rosszat, de ez egy erzes es olyan nehez nem erre gondolni. :(
2015. febr. 4. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van benne valami. Van okod aggódni.
2015. febr. 4. 13:17
 5/6 CptTomato ***** válasza:

OP.... igen tudom hogy rossz érzés, de ilyen az élet, meg a hosszútávú párkapcsolatok, ha bízol benne akkor akkor is bíznod kell benne ha épp ilyeneket érzel...

A gyereket se csak akkor kell szeretni amikor éppen cuki és ügyümbüngyüm...

Ez van... ha nem múlik el az érzés akkor fordulj szakemberhez....

2015. febr. 4. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom, hogy velem lehet a baj. Am akkor sem ertem miert jott elo ez. Talan mert mostanaban sokat hallottam, hogy mindig a rendes embereket verik at, csaljak meg es ez ramragadhatott.
2015. febr. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!