Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni a barátnőmért?
Egy kedves ismerősöm, mondhatni barátnőm párja oktató. Évek óta együtt vannak, ahogy tudom zavartalanul. Jártamban-keltemben láttam, hogy a párja vette fel nyilvánvalóan egy diákját, mivel a tanulóvezető tábla kint volt és a lány a vezető oldalra ült.
Az egész históriában az volt nekem különös, hogy mentek egymás felé, lány teli szájjal vigyorgott, ő pedig átkarolta a vállát és így mentek együtt a verdáig, aztán beszálltak.
Számba vettem, hogy mi van ha ez extrém eset és mondjuk teszem azt az unokahúga jár hozzá vezetni, vagy valamilyen rokon/ismerős. Vagy mondjuk ez a lány már régóta vezet nála, esetleg nehezen megy neki, megbukott vizsgán és csak nagyon kedves és támogató vele emiatt.
Szóval nem leszek szarkeverő és nem vagyunk elég bizalmas viszonyban sem hozzá, úgyhogy nem hiszem, hogy megemlítem a dolgot. Viszont azért kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol erről. Ti szólnátok? Esetleg ha jobb viszonyban lennénk, vagy ha biztos lenne, hogy a lány nem rokon/ismerős?
Az a széles mosoly és a reakció, ahogyan átkarolta, magához húta és odaballagtak...a női érzékelőim bejeleztek.
Ti szólnátok? Semmit mert semmi kozom hozza. Neked sincs! De most nem bantasbol mondom. Ha biztosan tudnal rola, mert latnad oket csokolozni az utcan, akkor sem lenne hozza semmi kozod es nem lenne jogod beleavatkozni ugy, hogy a masiknak mondasz barmit is.
"Szóval nem leszek szarkeverő..." <- ez dicseretes! Igy is kell.
Szerintem csak tudja már a barátnőd, hogy ilyen az oktatói szakma, és fennáll a megcsalás veszélye.
Nem akarok illúziókat táplálni, én már jöttem össze oktatómmal, látszott rajta, hogy rutinja volt benne. Aztán ki is derült, hogy nős korában is ezt csinálta elég sokáig. Aztán az asszony kidobta.
Nem lehetetlen ez az opció, de szerintem csak úgy, bizonyítékok nélkül teljesen kár beleavatkozni, lehet, hogy csak fölösleges féltékenységet generálsz.
Várj, nem értem...
Mit vettél a szádba?
A tanuló leány mit vett a szájába?
Milyen gyakran jeleznek be a női érzékelőid?
Történt téves riasztás az esetet megelőző 12 hétben?
Gyanús, nagyon gyanús. Sokszor az a gyanús, ha valami nem gyanús. Én gyanakodnék.
Hát most aztán mindkettő oldalról jött válasz, de hasznosak úgyhogy ment a zöld kéz mindenkinek :-)
Nagyon böszme Feri, "vedd számba" h az érzékelőim még soha nem riasztottak tévesen. Viszont ha nem volt közöm a dologhoz, akkor ugyebár úgy hagytam.
Ezért kompenzálok azzal, hogy legalább itt anoniman beszélek róla emberekkel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!