Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami a gólyatáborban történt az ott is marad? L
Nagyon szeretem a pasimat már 2 éve együtt vagyunk de most a gólyatáborban esténként kicsit elszaladt velem a ló [meg úgy mindenki mással is]
Nem szeretném részletezni hogy miket csináltam és ma a pasim is azt mondta hogy ha történt olyan amiről inkább nem beszélnék akkor nem kell
Valahogy kicsit mégis lelkiismeret-furdalásom van a történtek miatt de mindenki azt mondja hogy ami a gólyatáborban történik az ott is marad sőt az egyetemi bulikon még sok ilyen lesz
Lehet hogy jobb lenne inkább szakítani vagy mit csináljak?
Nekem pont az a tapasztalatom, hogy ami a gólyatáborba történik, abból legendák lesznek! Szegény csaj, csak melltartóját dobta le fogadásból, és mire elkezdte az egyetemet, már a mende-mondák szerint végig ment rajta a fél tábor.
Szeretik a sztorikat színezni!
Ezt nem tudom, hogy ki mesélte be neked, de nem.... nem marad ott. Ne lepődj meg, ha még videó, vagy fénykép is készült volna a történetről.
Jah, jobb lenne a srácnak, ha inkább szakítanál vele.
A megcsalás az megcsalás bárhol történik.Nem szereted a barátodat ha a hűséged a körülményektől függ.
Ne alapozz azok véleményére akik szintén hűtlenek a párjukhoz.
Szegény srác, sajnálom őt, inkább szakíts vele.
Elég gáz, hogy megcsalod, csak a buli kedvéért, és még gázabb, hogy már most tudod, hogy az egyetemi bulikon sem fogsz uralkodni magadon.
Inkább szakítasz a fiúval, akit elvileg szeretsz, csak azért hogy a bulikon összeszűrhesd majd a levet másokkal?
Szerintem lesznek, akik emlékezni fognak rá, hogy miket csináltál, és emlegetni is fogják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!