Mennyire fognak mások arra emlékezni, hogy mi történt gólyatáborban?
Ha nem vesszük azt az esetet,hogy vki azért nem emlékszik mert annyira szétcsapatta magát :D
Szóval én is eléggé beb.sztam minden nap és 2 sráccal is kavartam, smártoltam, tapiztuk egymást, felső le is került, meg nadrágon keresztül elég intenzíven izgattuk egymást. Az egyikkel az utolsó előtti nap volt ez, másnap próbáltam nem nagyon összefutni vele nappali fénynél...utolsó napon meg egy másik sráccal volt mindez. Lefeküdni nem feküdtünk le, de nem tudom hogy ez mennyire durva :S Utólag meg azt is megtudtam,hogy a 2. srácnak van barátnője, de magamat mégse hibáztathatom, hiszen nem én suttogtam a fülébe, hogy "Hidd el,nagyon jól éreznéd magad..". Még ha mások meg is tudtak pár dolgot, nem olyan nagy dolog, ugye?
Tudom, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, mégis a válaszom:
Háááááááááttttttttt...
Nálunk még 2 év után is elég gyakran feljön a gólyatábor, és hidd el, hogy ha valaki ilyen "jól" elereszti magát, akkor jó eséllyel az első hónapokban már mindenki tudni fogja, hogy kicsoda. (pl. a haver odasúgja a többieknek, hogy: "Ez X, aki megpókolta Y-t és Z-t a táborban"). És hiába nem volt tényleges "akció", mégis az a verzió fog elterjedni, mert ilyenek az emberek.
Egyedüli esélyed, az hogy sok lotyó volt a táborban, akik még ettől is cifrábbakat csináltak, de ha konzervatívabb ill. "normálisabb" egyetemre fogsz járni, akkor szivacs.
Én egyetemi gólyatáborban úgy berúgtam, hogy 4 hónapig ez volt a téma... hát igen, életem első nagy berúgása volt:D
De ennél tuti voltak cifrábbak is nálatok
Ez tényleg jó kérdés, hogy gimis vagy fősulis gólyatáborról van-e szó.
Ha fősulisról, akkor szerintem ne parázz. Tényleg vannak gólyatábori sztorik, amikre még sokáig sokan emlékeznek, de nálunk a legendássá vált történetek ennél nagyságrendekkel durvábbak.
Ha fősulis/egyetemes (amit kétlek) akkor nem kell aggódni....Ha viszont középsulis/gimis akkor el vagy veszve, erről mindenki tudni fog. :S Nem akarlak nagyon megijeszteni, de ha nem akarsz az osztály k˘rvája pozicíóba kerülni akkor:
Ne legyen több ilyen.(Tehát a beb@szást kerüld el, legalább az első évben!)
Mikor lesz suli igyekezz nem k˘rvásnak látszani, kerüld a \'teszekrád\' és a \'pasizós\' stílust, légy mindenkihez kedves.
Tanulj jól, a jó tanulókról nem feltételeznek annyi rosszat.:)
Sok sikert..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!