Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire fognak mások arra...

Mennyire fognak mások arra emlékezni, hogy mi történt gólyatáborban?

Figyelt kérdés

Ha nem vesszük azt az esetet,hogy vki azért nem emlékszik mert annyira szétcsapatta magát :D

Szóval én is eléggé beb.sztam minden nap és 2 sráccal is kavartam, smártoltam, tapiztuk egymást, felső le is került, meg nadrágon keresztül elég intenzíven izgattuk egymást. Az egyikkel az utolsó előtti nap volt ez, másnap próbáltam nem nagyon összefutni vele nappali fénynél...utolsó napon meg egy másik sráccal volt mindez. Lefeküdni nem feküdtünk le, de nem tudom hogy ez mennyire durva :S Utólag meg azt is megtudtam,hogy a 2. srácnak van barátnője, de magamat mégse hibáztathatom, hiszen nem én suttogtam a fülébe, hogy "Hidd el,nagyon jól éreznéd magad..". Még ha mások meg is tudtak pár dolgot, nem olyan nagy dolog, ugye?

2009. aug. 22. 23:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%

A 23.30-as hozzászóló vagyok.

Nem értem, mi a probléma azzal, hogy a kérdező berúgni és fiúzni ment az egyetemi gólyatáborba (ha ezért ment). Én is lány vagyok, és ha kell, nyíltan vállalom, hogy ezért mentem! És akkor mi van? Én vagyok az egyetlen, aki tudja, mit miért csinált, hogy jön ahhoz bárki is, hogy pusztán ez alapján ítéljen meg? Kérdező, te is gondolj így erre, ne érdekeljen mások véleménye. Persze emögött legyen egy egészséges önértékelés, hogy fel tudd vállalni magad, ehhez pedig szükség van alaposabb önismeretre.

Másrészt, oké, hogy nem a piálásról és fiúzásról szól elsősorban az egyetem, de szerintem inkább itt élje ki magát az ember, mint gimiben. "Mindennek megvan a maga helye és ideje.. és ez az egyetem." :P

És el ne hidd, hogy emiatt senki nem fog többet komolyan venni...

2009. aug. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!