Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami a gólyatáborban történt az ott is marad? L
Nagyon szeretem a pasimat már 2 éve együtt vagyunk de most a gólyatáborban esténként kicsit elszaladt velem a ló [meg úgy mindenki mással is]
Nem szeretném részletezni hogy miket csináltam és ma a pasim is azt mondta hogy ha történt olyan amiről inkább nem beszélnék akkor nem kell
Valahogy kicsit mégis lelkiismeret-furdalásom van a történtek miatt de mindenki azt mondja hogy ami a gólyatáborban történik az ott is marad sőt az egyetemi bulikon még sok ilyen lesz
Lehet hogy jobb lenne inkább szakítani vagy mit csináljak?
Nehogy azt hidd! Ne reménykedj!
Ami ott történt az nem marad ott!
Cipeled végig magaddal.
A hátad mögött v elötted szóbeszéd tárgya lesz mekkora .... voltál.
"Nagyon szeretem a pasimat már..."
Ha még szemernyi tisztesség van benned akkor nem alázod tovább!
Engedd el!
Gondolod, hogy a srácok be fogják fogni a szájukat? :) Ne legyél naiv.. Már most tudja a fél évfolyam, hogy kik bsztak meg. Ennél szarabb helyen nem is művelhetted volna.
Ha nem csak 4 fal között történt a dolog, hanem sok ember előtt (csók, bármi), akkor még képek/videók is lesznek róla. És a párod szerintem nem erre gondolt, mikor ezt mondta..
Bár én anno nem tudtam sajnos elmenni a gólyatáborba, de vannak ám lányokkal kapcsolatos olyan sztorik, amiket sokszor még ma is emlegetnek a többiek, amikor elsétál előttünk az adott lány.. Szóval nyugodj meg, nem fog ott maradni.
És elég szánalmasnak tartom, hogy akik elvileg annyira szeretik a párjukat, elkerülnek egy gólyatáborba vagy hasonló helyre és már első alkalommal megcsalják a párjukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!