Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ami a gólyatáborban történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami a gólyatáborban történt az ott is marad? L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a pasimat már 2 éve együtt vagyunk de most a gólyatáborban esténként kicsit elszaladt velem a ló [meg úgy mindenki mással is]

Nem szeretném részletezni hogy miket csináltam és ma a pasim is azt mondta hogy ha történt olyan amiről inkább nem beszélnék akkor nem kell

Valahogy kicsit mégis lelkiismeret-furdalásom van a történtek miatt de mindenki azt mondja hogy ami a gólyatáborban történik az ott is marad sőt az egyetemi bulikon még sok ilyen lesz

Lehet hogy jobb lenne inkább szakítani vagy mit csináljak?

2016. aug. 27. 20:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
A barátod azért mondta,hogy nem akar tudni róla mert ő tényleg szeret téged.Nagyon fájna neki az igazság ettől akarja megkímélni magát,de az ilyesmi megmérgezi a kapcsolatot,soha nem lesz már a régi.
2016. aug. 27. 20:45
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Szégyen
2016. aug. 27. 20:48
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Nehogy azt hidd! Ne reménykedj!

Ami ott történt az nem marad ott!

Cipeled végig magaddal.

A hátad mögött v elötted szóbeszéd tárgya lesz mekkora .... voltál.

"Nagyon szeretem a pasimat már..."

Ha még szemernyi tisztesség van benned akkor nem alázod tovább!

Engedd el!

2016. aug. 27. 20:53
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Gondolod, hogy a srácok be fogják fogni a szájukat? :) Ne legyél naiv.. Már most tudja a fél évfolyam, hogy kik bsztak meg. Ennél szarabb helyen nem is művelhetted volna.

Ha nem csak 4 fal között történt a dolog, hanem sok ember előtt (csók, bármi), akkor még képek/videók is lesznek róla. És a párod szerintem nem erre gondolt, mikor ezt mondta..

2016. aug. 27. 20:53
 15/28 anonim ***** válasza:
48%
Remélem csak kamu a kérdés.
2016. aug. 27. 20:59
 16/28 anonim ***** válasza:
60%

Bár én anno nem tudtam sajnos elmenni a gólyatáborba, de vannak ám lányokkal kapcsolatos olyan sztorik, amiket sokszor még ma is emlegetnek a többiek, amikor elsétál előttünk az adott lány.. Szóval nyugodj meg, nem fog ott maradni.

És elég szánalmasnak tartom, hogy akik elvileg annyira szeretik a párjukat, elkerülnek egy gólyatáborba vagy hasonló helyre és már első alkalommal megcsalják a párjukat...

2016. aug. 27. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:
94%
¯\_(ツ)_/¯
2016. aug. 27. 21:11
 18/28 anonim ***** válasza:
11%
Csak így tovább. Láthatod, mennyi irigy ember van. Ők nem merik megtenni, csak irigykednek.
2016. aug. 27. 22:49
 19/28 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván irigykedünk, hogy mennyire gerinctelen, aljas ember a drága kérdező, hogy eljön egy bulis tábor, mint a gólyatábor és már nyílik is a lába... Nem is tudtam, hogy a megcsalásra való hajlam irigylendő "magatartás".
2016. aug. 27. 22:52
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha nyomaszt,add ki magadból,mondd el neki, és utána bízd rá a döntést, hogy most mi legyen, de szerintem ne tartsd magadban, mert a lelkifurdalás végig őrölni fog téged belülről, amíg ki nem mondod.
2016. aug. 27. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!