Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami a gólyatáborban történt az ott is marad? L
Nagyon szeretem a pasimat már 2 éve együtt vagyunk de most a gólyatáborban esténként kicsit elszaladt velem a ló [meg úgy mindenki mással is]
Nem szeretném részletezni hogy miket csináltam és ma a pasim is azt mondta hogy ha történt olyan amiről inkább nem beszélnék akkor nem kell
Valahogy kicsit mégis lelkiismeret-furdalásom van a történtek miatt de mindenki azt mondja hogy ami a gólyatáborban történik az ott is marad sőt az egyetemi bulikon még sok ilyen lesz
Lehet hogy jobb lenne inkább szakítani vagy mit csináljak?
"sőt az egyetemi bulikon még sok ilyen lesz."
Ez a barátod helyében kimondottan megnyugtatna. :D
Kitalálom, orvosi?
Persze... főleg ha ismer is valakit onnan.
Van egy két bulisabb barátom, volt már hogy én meséltem el neki, hogy miket csinált hajnalban egy olyan buliban ahol ott sem voltam. Ehhez bőven elég volt, hogy reggel hétkor találkoztam egy távolabbi ismerőssel.
Ha felhatalmazott arra, hogy hallgass, akkor tedd azt!
Rengetegen megcsalják a pasijukat - még ha szeretik is - de a legtöbben letagadják!
Elmúlt - és így megmásíthatatlan - dolgokon időpazarlás utólag rágódni, és teljesen értelmetlen is.
Rendezd el magadban; aztán vagy soha többet nem csalod meg, vagy máskor is belemész a jó dolgokba (ez a valószínűbb) aztán majd a pasidról is kiderül hogy félre-kettyintett, és végleg megbékélsz! (egy priviben leírhatod - ha úgy jobb neked - hogy miket vétettél?)
Ez annyira nem igaz, hogy nagyon. Nem láttad a híradásokat arról az elmúlt években, hogy mik derültek ki gólyatáboros dolgokból? Volt év, ahol a szervezők konkrét listát vezettek a gólyákról, és előkerült (oké, hogy csak a gólyatábor előtti állapotról... de mi van, ha más is előkerül), meg videók "pajzán" játékokról... ugye múltkor az indexre vagy a 444-re is felkerült a "mackósajtos" incidens is...
Plusz ki tudja, kivel hol futtok össze... nincs arra 100%-os garancia... elég, ha az egyik alkalmi partnered felönt a garatra egy buliban, ahol ott vagytok a pároddal együtt...
Sztem aki ennyire nem tudja magát tartani meg hóttrészegen ilyet csinál, és ezek után még tervezi az egyetemi bulit, annak inkább ne legye párkapcsolata. A párod is megérdemel ennyit, te meg annyit és arra b.ol, amennyit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!