Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm gólyatáborban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm gólyatáborban volt. Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
A barátnőm részt vett a BME GTK gólyatáborában és azt hallottam, hogy ott kb. minden lány megcsalja a barátját. Tudom, hogy általában mik zajlanak egy gólyatáborban és hogy legtöbbször egymást rángatják bele a lányok a megcsalásba, merthogy ott aztán bármit megtehetnek, de ez a GTK-s gólyalányokra is igaz szokott lenni? Nem volt ott ismerősöm, akitől érdeklődhetnék, a barátnőmmel pedig nem tudok még találkozni, mert külföldön vagyok. Egyszerűen napok óta nem hagy nyugodni a gondolat, hogy esetleg csinálhatott ott valamit ami teljesen összetörne engem lelkileg, mert évek óta ő az első lány akiben eddig nem kellett csalódnom

2016. aug. 29. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

tény,hogy gólyatáborban több napig folyamatos részegség a jellemző és a vicces,néha erotikus feladatok. előfordult már nem egyszer az ilyenekben,hogy valaki megcsalta a párját. de én úgy gondolom,hogy az olyan kapcsolat is lehetett. úgyis felbomlott volna ha más nem akkor ez első egyetemi buli után.

de aki meg normális és tényleg szereti a párját és nem csalná meg,az nem fogja gt-ben sem.

én pl gimi közepén jöttem össze a párommal..már bőven taposom az egyetemet és még mindig együtt vagyunk. pedig mindkettőnknek lett volna alkalma megcsalni a másikat. de miért ? együtt tervezünk a másikkal, nem tennénk ilyet.

én is anno csak azért jártam bulizni,hogy pasizzak. most ugye van barátom pár éve. ha buliban is vagyok, hidegen hagy a pasizás.

ha a barátnőd is ilyen,akkor nincs miért aggódnod.

és tényleg komolyan mondom,hogyha most megcsalt volna a gt-ben,akkor mit vártál volna amúgy a kapcsolattól? rengeteg egyetemi buli van,főleg elsősöknek mindenféle gólyaavató,szakmai napok stb. bármelyiken félremegy az ilyen típusú ember.

amúgy ha hazaérsz ülj le vele őszintén beszélgetni,hogy aggódtál a tábor alatt és hogyha csinált bármit elmondhatja neked.

2016. aug. 29. 20:00
 12/20 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm is ott volt két éve, tényleg durva volt, de ő pl. senkivel sem feküdt le, mert nem olyan fajta lány. Neked kell ismerned a barátnődet.
2016. aug. 29. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt pasim a gólyatábor alatt,mégse csaltam meg.
2016. aug. 29. 23:46
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Sose értettem, hogy az alkoholnak mi köze a megcsaláshoz. Ja, annyi, hogy oldja a gátlásokat, szóval csak az csalja meg részegen a párját, aki amúgy is szeretné megtenni, csak nem meri.

Nekem volt pasim, mikor gólyatáborban voltam, végig rá gondoltam, és egy pasi se ért hozzám. Jókat buliztunk, üvöltve énekeltünk, hülye feladatokat csináltunk, és ennyi.

Gólyatáborban csak az csalja meg a párját, aki amúgy is megtenné.

2016. aug. 30. 10:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Hehe, gólyák. Már második napja ott vonulnak el az Ericsson előtt, mindenki úgy lesi őket, mintha valami másik bolygóról jönnének. Meg elég sok összemelegedni látszó fiú-lány párost is látni köztük. Lehet, hogy van ok aggódni.
2016. aug. 31. 00:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Én még csak nem is flörtöltem senkivel, nemhogy valami komolyabbra sor került volna. :) Ez nem egyetemtől vagy gólyatábortól függ, hanem az adott lánytól. Pedig próbálkoztak is nálam. Ha valakit nem akarok megcsalni, akkor nem fogom megcsalni. Ennyi. Ehhez nem kell gólyatábor. Szégyellje magát az a felnőtt ember, aki nem képes ennyi önmegtartóztatásra... De amúgy, ha van párom, akkor nem akarok neki fájdalmat okozni, ilyen rohadt egyszerű a dolog. Persze nyilván van sok ember, akinek nincs semmi lelkiismerete, szóval a barátnőd nevében nem tudok beszélni, csak a sajátomban. Utálok mindenkit, aki megcsalja a párját, csak mert volt rá lehetősége... :(
2016. szept. 4. 11:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha minden rendben van köztetek, törődsz vele, szereted és ez kimutatod neki nemhiszem, hogy a megcsalás mellett fog dönteni :)

20/L

2016. okt. 6. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
27%
Ezt jól besz0ptad! Külföldön vagy, ergo hanyagolod. Már ez is egy ok hogy félredugjon. De a gólyatáborban még le is itatják és sorra szétszopatják meg dugják.
2016. okt. 6. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:

#17 persze...mert a mai lányoknak csak annyi kell h valaki szeresse őket, nem? :D

igen van okod aggódni

2016. okt. 6. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez embere vàlogatja vannak olyan nők akik hűségesek maradnak a pàrjukhoz de vannak akik inkàbb szakitanak a pàrjukkal !Ezt neked kell tudnod hogy a bnőd milyen tipus!
2016. nov. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!