Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van, aki szerint ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki szerint ez tényleg nem megcsalás?

Figyelt kérdés
Van olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, hogy ha a férjét orálisan kielégíti egy másik nő, az még megbocsátható, és nem megcsalás? Mondjuk sok év házasság után? Tudom, hogy a többség szerint az, arra vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, ez nem akkora bűn, mintha rendes szex is lenne.
2016. aug. 29. 19:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

9-es ez komoly?

Es a baratnod mit szol hozza?!

2016. szept. 6. 20:26
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy a többség szerint az, arra vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, ez nem akkora bűn, mintha rendes szex is lenne."

Miért az orális szex az rendetlen szex? Vagy ezzel azt akarod mondani, hogy az már nem is szex? Te jó ég.... Akkor mi a kérdés? :DDDD

Ha meg valakinek nem baj, ha a kedvesének valaki beveszi a faszát, akkor meg lelke rajta! Ő dóguk. Megérdemlik egymást :DDDD

2016. okt. 6. 01:35
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
Nekem a szex meg testiségek nem tartoznak a megcsalás kategóriába. Ha lelkileg máshoz vonzódik, na az a megcsalás.
2016. okt. 6. 02:15
 14/27 anonim ***** válasza:
23%
Van olyan férfi, aki szerint nem megcsalás, ha úgy dug meg egy nőt, hogy közben rajta marad a zokni a lábán.
2016. okt. 6. 03:13
 15/27 anonim ***** válasza:
7%

Számomra is csak az az érdemi megcsalás, ha lelkileg kötődik valaki máshoz.

A sok nullázónak üzenem, hogy csak a saját ostobaságod demonstrálod azzal, hogy nem tudsz elfogadni a sajátodtól eltérő véleményt.

2016. nov. 4. 23:22
 16/27 anonim ***** válasza:
15 Küldd hozzám a párodat, kíváncsi vagyok, hogy megváltozik-e a véleményed?
2016. nov. 4. 23:28
 17/27 anonim ***** válasza:
16: nem küldöm sehova, a páromnak önálló akarata van. Ha tudod, szerezd meg :)
2016. nov. 5. 00:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Nàlam csak a rendes szex szàmìt megcsalàsnak.
2016. nov. 5. 00:36
 19/27 anonim ***** válasza:

9-es!Gratulálok!

Szép barátság, szép házasság...

2016. nov. 5. 07:14
 20/27 anonim ***** válasza:
17 már nem olyan nagy a pofád igaz? Ennyit erről.
2016. nov. 5. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!