Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom 9 hónapja szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 9 hónapja szeretőt tart, miért van még velem?

Figyelt kérdés
15 hónapja vagyunk együtt, viszont 3 hónap után már nem kívánt engem nem szeretkeztünk... most kiderült 9 hónapja szeretője van, lebuktak méghozzá úgy, hogy nála voltam a minap este a lány pedig írt neki, hogy találkozzanak,és gyorsan kitalált valamit azt mondta halaszthatatlan dolga van, és ott hagyott elment a lányhoz! Hallottam a telefonbeszélgetést azt mondta a lánynak, hogy szívem nekem soha nem bókolt még, és egyáltalán nem a bókolás mestere. Szerelmes lehet ebbe a lányba szerintetek??? Mért velem van még mindig? Én kidobtam végleg, de érdekelne kívülálló személy véleménye is!

2016. aug. 25. 23:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
jó vagy neki instant kajáldának, mosógépnek és mosogatógépnek.
2016. aug. 25. 23:08
 2/30 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert egy féreg.
2016. aug. 25. 23:08
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Ha te kidobtad, akkor hogy lehet még veled? Ezek után minek vagytok még együtt?
2016. aug. 25. 23:09
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Ficki, ficki.

Tehat oszinteseg nincs, szex nincs (nem veled)es meg csak nem is teszi a szepet neked.

En is kidobtam volna, pedig en ferfi vagyok.

Vegre talalhatsz valaki, akit becsul annyira, hogy nem csesz felre. Csak nyertel.

2016. aug. 25. 23:09
 5/30 A kérdező kommentje:
Engem szeret vagy azt a lányt szerintetek? Én 29 éves vagyok a barátom 31, a lány 26
2016. aug. 25. 23:11
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
Most erre más mit tud mondani :/ Egy gerinctelen pasiba futottál bele,lapozz és majd csak találsz egy normálisat. Ha szerelmes is lenne,az meddig tart kb pár hónap és a következőnek mondja és így tovább. Végül is tök mindegy. Persze lehet,hogy megalázva érzed magad,mert megcsalt vagy csal,de hát ő ilyen a vérében van ezzel nem tudsz mit kezdeni kár is ilyennel vesződni.
2016. aug. 25. 23:11
 7/30 anonim válasza:
40%
Én 2 éve vagyok egy férfi szeretője,szóval a másik véglet. Viszont azt én sem értem,hogy ha megcsalják a "szerelmüket",akkor mi értelme annak a kapcsolatnak. Egyébként lehet itélkezni,én se hittem volna,hogy ilyen státuszba kerülök életem során. Ami pedig az igazság,hogy nem én vagyok a gaz csábító,ahogy ilyenkor gondolják a titkos harmadikról,hanem pont hogy a pasi jött utánam sokáig,hiába próbáltam lerázni. De sikerült lehengerelnie,aminek azóta is iszom a levét. Nehéz kilépni belőle,hisz vannak érzelmeim felé.
2016. aug. 25. 23:13
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
5- ha 3 hónap után már nincs köztetek szex akkor mi a fenét variálsz. A kapcsolatotok 3. hónapjától vége is lett köztetek mindennek. Minek van veled, kényelem, lehet megéri neki anyagilag, még nem volt kedve tisztázni hogy vége, válogathatsz kedvedre. Kell neki egy bejárónő aki mos,takarit, főz rá, emeled az egoját mert ugy érzi téged bármikor előránthat.. hagyd a fenébe.
2016. aug. 25. 23:19
 9/30 A kérdező kommentje:
Ő tehetős anyagilag, a lány is az én viszont nem.... Hogy tehetett ilyet nem fér a fejembe, hogy meglátogatom az otthonába, hogy vele lehessek, erre jön egy telefon ő már fut is és én pedig egyedül az ő lakásában állok, várok értetlenül, hogy most mi a fene történik?! Nagyon haragszom rá! A lány nem tud rólam
2016. aug. 25. 23:23
 10/30 anonim ***** válasza:
67%
29 évesen te se tudod még azt sem hogy hol vagy. "Mi a fene történik? Meg kit szeretet a barátom?" Biztos téged, beléd szerelmes tiszta szívből, azért csal meg a másikkal. Na egy pisszenést nem akarok hallani, illetve egyet, ahogy kinyitsz nekem egy doboz sört!
2016. aug. 25. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!