Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hétig Amerikában vagyok, a barátom szülinapi bulira megy, honnan tudjam hogy nem csal meg?
Hát figyelj ha így jöttetek össze meg is érdemlitek egymást, meg azt is, hogy a másik megcsaljon...
23F
1. Beszéld meg vele a félelmeidet! A kommunikáció a kapcsolat egyik alappillére.
2. Elég labilis bizalmat jelez, ha már egy sima buliba nem mered "elengedni".
Kommunikáció!!! :)
Mindkettőnknek megromlott kapcsolata volt, aminek aztán egyszerre vége is lett, de tény hogy még akkor ismertük meg egymást... Viszont minek maradjunk meg egy romlott kapcsolatban, hogyha megismertünk valaki sokkal jobbat? Igaza van az elsőnek, nem volt szép dolog, de gyakorlatilag akkor már mindegy volt a kapcsolataink szempontjából...
Szoktam neki mondani a félelmeim, ezt is mondtam már neki, álmomdtam is már ezzek a gondolattal, azt is elmeséltem neki, olyankor nyugtat és próbál biztosítani a hűsége felől...
ezek azok a kérdések amire itt nem kapsz választ
mivel ezt mi nem tudjuk ...
talán beszélgess a pároddal nem ???
Régen rossz ha ilyen gondolataid vannak, közben meg azt írod "bízom benne".
Nem kellett volna rossz kapcsolatból kitáncolni egy újért. Na de ez már a múlt. A jelen az, hogy egy éves elvileg jó kapcsolatban nem bízol meg a pasidban.
Amúgy megsúgom, nem kell ahhoz óceáni távolságra utazni, hogy a másik megcsaljon. Elég ahhoz kisétálni fél órára a házból.
Honnan tudd meg? Tegyél rá kamerát vagy erényövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!