Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, gáz vagyok, ha a pasimmal úgy jöttünk össze, hogy titokban chateltünk kb. egy hétig és randi nélkül hozzáköltöztem?
Figyelt kérdés
Közben volt egy kapcsolatom, chatelés közben lettünk 3 évesek.2016. aug. 3. 19:25
2/23 anonim válasza:
Ha nektek így jó, a ti dolgotok. 3 évig chatelni randi nélkül kapcsolat mellett? Nekem ez elképzelhetetlen. Csak szólok hogy ha randi nem volt akkor nem voltatok 3 évesek. Nekem ez egy vicc. :D Ne haragudj, de ha igaz is, én jót nevettem.
3/23 anonim válasza:
Akit elhagytàl, az egy mázlista. Nem pocsékoltad tovább a drága idejét. Veled meg lesz, ami lesz. Ha téged nem érdekel, minket miért érdekelne?
4/23 Noren1989 válasza:
Igen, remélem emellé ingyenélő is vagy.
26/F
5/23 anonim válasza:
2es: oolvasd el újra. Félreértetted.
6/23 A kérdező kommentje:
Volt egy kapcsolatom, aminek a végén elkedztem chatelni a jelenlegi párommal és igen lebuktam a volt párom előtt és akkor dobtam és a jelenlegi párom akkor jött értem, tehát ezért randi se volt.
2016. aug. 3. 19:31
7/23 anonim válasza:
Tényleg férreolvastam, egy hét után nem költöznék össze senkivel. Randi nélkül??? Randi nélkül egy fél napot nem töltenék el senkivel.
8/23 A kérdező kommentje:
jól értelmezte a 2-es
2016. aug. 3. 19:33
9/23 anonim válasza:
Na és? Csinálsz 10 randit, jársz 2 évet, majd össze költöztök, akkor is kb annyi esélyetek van az együtt maradásra, mint így.
10/23 anonim válasza:
Gyerek, hülye legyek, de én nem tudom követni, hogy ki mit értelmezett jól.
Egy kicsit meglepő a felelőtlenséged és a vagányságod, de ha jól jöttök ki az új sráccal, akkor mazel tov.
Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!