Nagyon szeretném titokban tartani a terhességemet a 12. hétig. Nektek, hogyan sikerült?
a férjed előtt hülyeség eltitkolni.
a munkahelyedn akkor tudod, ha nem leszel rosszul, vagy fáradékonyabb
legjobban úgy tudod titokban tartani, ha nem mondod el senkinek :)
Ha nem bírod a tüneteket, irasd ki magad egy-két-valahány hét táppénzre.
Ne mutasd, hogy nagyon tájékozott vagy várandóssági, gyerekvállalási kérdésekben, mert az gyanús.
Ne kérdezz meg másokat, hogy mikor szeretnének már babát, mert akkor visszakérdeznek, hogy te mikor.
Szia!
Én a munkahelyemen a 20.hétig tudtam titkolni. Másfél órát utaztam, és ezidő alatt eszegettem, hogy mire beértem addigra elmúljon a hányinger. Hányni nem hánytam, csak émelyegtem, és a kaja segített.
A férjem előtt eszembe sem jutott titkolni:)
Anyukám is pletykás, de ő volt a legelső, aki megtudta. A lelkére kötöttem, hogy senkinek ne szóljon, még apunak sem. Sajnos, nekem volt 20 hetesen egy terhesség megszakításom fejlődési rendellenesség miatt, és emiatt sem akartam, hogy boldog-boldogtalan fárasszon...
Nem biztos, hogy lesznek tüneteid:) Ha nem hánysz, nem ájulsz, szédülsz, alszol munka közben, simán titkolható:)
Nekem 20 hetesen még pocakom sem volt. Dolgoztam volna tovább, de sajnos kinyílt a méhszáj,ami miatt táppénzre kényszerültem, és hát így tudták meg a munkahelyemen is...
Most kistesót várom. Anyunak mondtam, hogy ne szóljon senkinek, mert nem hiányzik senki megjegyzése. Hát, nem tudta befogni a száját...
Drukkolok, hogy tudd titkolni, és majd írd meg, hogy a doki mit mondott:) Mikor mész hozzá? Mikor teszteltél?
Szia!
Egyszerűen tartsd meg magadnak és viselkedj úgy,mint eddig!Még a legjobb barátnődnek se mond meg,mert akkor már hamar hire megy!Majd ha betöltötted a 12-13.hetet,akkor esetleg!Ha a munkát nem birod,akkor menj inkább táppénzre,ha kérdik miért vagy otthon,akkor mond azt,hogy hányás-hasmenés virusod van!Nem kell különösebb magyarázkodás!
Egyébként gratulálok és minden jót kivánok!:)
4-5 hetes.
Igen, de az is gáz, hogy ha elmegyek a védőnőhöz és valaki meglát, akkor megint elindul a pletyka (faluban élek)
De azért köszönöm a válaszokat.
A tobbiek elmondtak mindent: ha nem mondod el, akkor siman tudod titkolni. Foleg, ha vagy olyan szerencses, hogy elkerul a rosszullet. Ha nem kerul el, akkor tappenz egy-ket hetre.
En a 2. babamat varom es az elsot a munkahelyemen a 11. heten mondtam el, akkor sem azert, mert muszaj volt, hanem mert poenbol rakerdezett egy terhes kolleganom, hogy mikor jon a baba, akkor elmondtam, hogy mar uton van. Pedig addigra en mar hiztam hat kg-ot, egyebkent vekony testalkatu vagyok, a cigit elotte raktam le, azert hiztam, de meg igy sem esett le senkinek. Jo sokaig el sem akartak hinni, mert alig volt pocakom, a 25. hetig a normal nadragjaimat hordtam.
Most a 2. babamat varom, ismet nincs hanyinger, de most meg csak nem is hiztam, semmi sem latszik, most lepek a 2. trimeszterbe.
Esetleg puffadhatsz, foleg estenkent lesz hasad, de azt ugyis csak a ferjed fogja eszrevenni, reggel en ismet lapos vagyok.
Probalj meg termeszetesen viselkedni, orulj a babadnak, de ne jatsz ra a terhessegre, es akkor senki sem fogja eszrevenni.
Ha meglátnak a védőnőnél, mondd azt hogy a korábbi vetélés miatt család tervezésre, egészséges életmód tanácsadásra jársz a védőnőhöz.Amúgy meg nem mindegy ki, mit pletykál, találgat? A lényeg, amit el akarsz titkolni és elszánt vagy, azt el is tudod titkolni.Viszont a férjedet ne hagyd ki, mert abból komoly sértődések is lehetnek.
A 3. babámat várom most, az elözőt én is elvesztettem.Most 12 hetes vagyok és nekem is csak a párom és az anyukám tudja.Jövöhéten jelentjük be a szűkebb családnak, amíg meg, nem lesz nagy pocakom, had találgassanak a többiek, vagy gúnyolódjanak azon hogy jól meghíztam.
Sok sikert neked és fel a fejjel, nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!