Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom 9 hónapja szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 9 hónapja szeretőt tart, miért van még velem?

Figyelt kérdés
15 hónapja vagyunk együtt, viszont 3 hónap után már nem kívánt engem nem szeretkeztünk... most kiderült 9 hónapja szeretője van, lebuktak méghozzá úgy, hogy nála voltam a minap este a lány pedig írt neki, hogy találkozzanak,és gyorsan kitalált valamit azt mondta halaszthatatlan dolga van, és ott hagyott elment a lányhoz! Hallottam a telefonbeszélgetést azt mondta a lánynak, hogy szívem nekem soha nem bókolt még, és egyáltalán nem a bókolás mestere. Szerelmes lehet ebbe a lányba szerintetek??? Mért velem van még mindig? Én kidobtam végleg, de érdekelne kívülálló személy véleménye is!

2016. aug. 25. 23:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Semmiféle magyarázatot nem adott? Bocsánatot se kert vagy valami?

Ennyire nem tisztel?

2016. aug. 25. 23:48
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a kérdés hogy miért van veled, hanem az hogy hogy TE miért vagy még vele!!!
2016. aug. 26. 00:52
 13/30 anonim ***** válasza:
16%
nincs vele, hiszen kidobta.. de vágyakozik utána, mert a nők azok után a férfiak után vágyakoznak aki után sok másik nő is, ez ilyen..
2016. aug. 26. 01:10
 14/30 anonim ***** válasza:
32%

Hát ez nekem teljesen zavaros...

Te, nem lehet, hogy a srác abban a boldog tudatban van, hogy ti már csak barátok vagytok, elvégre te végleg kidobtad, és szex sincs köztetek, csak találkozgattok néha?

Mert ha egy éve nincs köztetek szex, nem udvarol, nem kedves, és te azt hiszed, hogy ti még egy pár vagytok, akkor viszont te vagy bődületesen nagy hülye, ha még mindig összejársz vele.

Amúgy meg ha tényleg végleg kidobtad, nem kur.vára mindegy, hogy miért csalt mással, vagy mit akart tőled? Vége, pont, lépni kell tovább, és nem kell csámcsogni a múlton.

2016. aug. 26. 06:20
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

"A barátom 9 hónapja szeretőt tart, miért van még velem?"

Tartaléknak.

2016. aug. 26. 07:15
 16/30 anonim ***** válasza:
62%

Téged sem az eszedért szeretnek úgy látom.

Viszont megérdemled a sorsodat, ha ennyire nincs önbecsülésed.

Nem tudom valódi-e a kérdés, vagy egy 12 éves kisfiú ostoba kitalációja.

De ha valódi, akkor valami nagy baj van veled ha ezt eltűröd.

2016. aug. 26. 07:32
 17/30 Költőnő? ***** válasza:
48%
29 évesen azért kicsit lehetne már több eszed. Szakítottak vagy sem? Ha nem, miért nem? Hogy jött ide, h tehetős? Kit érdekel, kit szeret? Kit érdekel, miért van még veled? Ezek az ő válaszai lennének, az a szomorú, hogy a magad irányában nincsenek kérdéseid.
2016. aug. 26. 08:19
 18/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta többször màr leakarta zàrni a lànnyal, de nem tudja megtenni mert mindig a karjaiban köt ki.
2016. aug. 26. 08:33
 19/30 Költőnő? ***** válasza:
64%
Miért mentegeted? Felsorolnád a tényeket ha megkérlek?
2016. aug. 26. 08:39
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy kamu kérdés, vagy 9 hónapja nem vagytok együtt, vagy sosem voltatok együtt. Az utolsóra tippelek, de választhatsz te is egyet ha gondolod.
2016. aug. 26. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!