Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van, aki szerint ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki szerint ez tényleg nem megcsalás?

Figyelt kérdés
Van olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, hogy ha a férjét orálisan kielégíti egy másik nő, az még megbocsátható, és nem megcsalás? Mondjuk sok év házasság után? Tudom, hogy a többség szerint az, arra vagyok kíváncsi, van-e olyan nő, aki tényleg úgy gondolja, ez nem akkora bűn, mintha rendes szex is lenne.
2016. aug. 29. 19:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: jóember, amennyire nem viseled te el, hogy valaki mással is szexeljen kapcsolaton kívül, amilyen béka segge alatt van a vitakultúrád ("erről ennyit"), maximum akkor állna veled szóba, ha neked van a legtökéletesebb tested az országban. Akkor is csak egyszer használna.
2016. nov. 5. 09:27
 22/27 anonim ***** válasza:
21#, te annyira zagyva vagy, mint a szaros majom farka. Ha neked az egy kultúra, hogy megcsalhat a férjed, akkor csak rajta. Remélem elég "kultúrált" a férjed :DDDDDDD
2016. nov. 5. 09:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Ja, és arról nem is beszélve, hogy pont az olyan lábtörlő senkiháziak vannak használva, mint amilyen te vagy! Saját magadat használtatod ki, mert a lábtörlők sorsa ez :DDD Ráfogod arra, hogy szabadságot adsz neki, közben pedig csak így tudod megtartani azt bunkósbot férjed :DDDD Elég ócska nő lehetsz aranyom :DDD Ha ez neked csak így megy :DDDD A férjed számára pedig csak egy pöcegödör vagy a sok közül, amibe a váladékát beleengedi.
2016. nov. 5. 09:51
 24/27 anonim ***** válasza:
23: LOL. Az eszedbe sem jut, hogy mindez kölcsönös, és mindkettőnkre ugyanaz vonatkozik?
2016. nov. 6. 00:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Annak ismeretében írtam, te lángész.
2016. nov. 6. 20:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Sztem akkor megcsalàs ha a férjed is akarta !Én nem bocsàtanàm meg mivel ki tudja hogy többször nem e teszi meg ami sztem eléggé valószínű hogy megteszi a nőcske!Ên nem tudnêk nyugodt szivvel arra gondolni hogy a pàromat màs nő elégít ki még ha hàzzassàgrol is van szó akkor jön a kérdés ên minek vagyok cselédnek ?!Am meg én azt sem hinném el hogy csak oràlis kielégítés volt a nő részéröl hiszem ha làtom!
2016. nov. 14. 22:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Elég érdekes kommentelők vannak itt :D, azt képzeld el ha a barátnőd rajtakapod, hogy cumizna egy palit egy buli wc-jébe, és épp vigyorogva tartaná a száját, és élvezetesen lenyalogatná majd lenyelné a cuccot. Nos azt hiszem nemkell tovább fejtegetni melyik a legundorítóbb megcsalás :D, alap hogy még a csók is az, akkor milyen hülye kérdés ez hogy az orális nem az? Egyáltalán ki szopna le csakúgy egy palit akinek felesége van prostin kívül?
2016. nov. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!