Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet boldogan élni családként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldogan élni családként megcsalás után? Adjak még időt magamnak?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt.El is hagyott minket a nőért,mikor rájöttem.De nem költöztek össze,az anyjánál lakott.Szerelmes volt a nőbe.A fiunkat nem látogatta annyit,mint amennyiben megegyeztünk.A nő felülírt számára mindent.

Közben őrlődött. Néha éjszakánként írt,hogy ne haragudjak,szeret,csak nem úgy stb.A nő néhány hét után dobta.Aztán újabb hetek teltek el,látogatta rendesen a fiunkat.Most már felém is közeledik.

Szeretem, de még mindig nagyon fáj.Nem tudom elképzelni,hogy lefeküdjek vele.Hogy vitáknál biztos a fejéhez vágnám.

A fiunk imádja az apját.

Baráti körben azt mondják, a gyerek miatt bocsássak meg.Úgy érzem,nem fog menni.

2016. szept. 5. 20:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

'8 as vagyok, örülök, hogy van más is aki helyre tudta hozni.Itt nemigen ír ilyet senki, mert jönnek a lehurrogók, a fanyalgók, stb.

Ti még jól is jártatok,h 5 év után történt,mert előttetek sok év áll még.

Kár, h nálunk nem hamarabb volt, 23 év után,mert akkor mi is hamarabb észbekapunk, vagy kitudja?De a miénk már régóta elég rossz volt,akkor csajozott be.

Érdekes,írod,h állandó éjjeles volt, akkor a melóban találkozott a nőjével, v hogy oldották meg?Írhatsz privit is.(az én férjem meg a 24 órás szoliban szintén éjjel, én semmit neme vettem észre rajta,mikor hazajött lefeküdt, nem volt más,mint máskor..:(

Kérdező, veled mi a helyzet azóta, van fejlemény?

2016. szept. 8. 08:09
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
Ne mondja màr senki, hogy ezekben a megcsalàsos kapcsolatokban bizalom van, mert ilyen nincs. Épeszű ember nem bízik abban aki megcsalta, porig alàzta. Akàrmi is volt a kifogàs. Vagy túl ...naívak a hölgyek. Aki egyszer megtette....majd újra meg fogja.
2016. szept. 8. 12:50
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg nem kell ócsárolni egyik "verziót" sem.

Van aki meg tud bocsájtani és van aki nem. Ilyen egyszerű a történet. A kérdező meg majd eldönti hogy megpróbálja e vagy sem. Mindenkinek más a vérmérséklete. Én megpróbáltam, nem ment, nem tudtam bízni benne, folyton ott volt bennem hogy a hátam mögött mit művelt, hülyére vett, és még engem hibáztatott.

2016. szept. 8. 13:54
 24/34 A kérdező kommentje:

Még ott tartunk,ha jön a gyerekhez, akkor hoz bonbont nekem, megdícsér,bókol,megsimogatja a karom.

Ami viszont kimaradt a történetből, hogy cukorbeteg.Ez merevedési gondokkal is jár.Azt hitte, mással jobban megy.A szerelem,az újdonság...

2016. szept. 8. 15:28
 25/34 anonim ***** válasza:

Na erről beszéltem,a 22 es majd megmondja a tutit.

Képzeld se naiv nem vagyok,se hülye.

6 éve történt,és nem tette meg,újra, nem is fogja,mert tudja, ez volt az utolsó esélye.

Megbízni 100 % san senkiben se lehet,ezt már megtanultam...

Bírom, hogy osztják az észt, akik át se élték, és nem látnak másnak a házasságába...

2016. szept. 8. 16:09
 26/34 anonim ***** válasza:
Söfőrködik,és teljesen összevissza munkaideje van,Sosem tudni mikor végez. Munka után találkozgattak,nekem fel sem tűnt,hogy valami van..
2016. szept. 9. 05:32
 27/34 A kérdező kommentje:
Akik kibékültek, leírnátok mennyi idő után, hogy volt a folyamat,hogy lehet újraépíteni a bizalmat stb.
2016. szept. 9. 11:50
 28/34 anonim ***** válasza:
53%

25

Persze hogy nem éltem át, mert nem vagyok annyira igénytelen, hogy ilyen kapcsolatban éljek ezek után. Engem egy férfi csalt meg, akivel abban a pillanatban szakítottam is. Nem fogom megalázni magam, hogy egy ilyen értékrendű emberrel beérjem...Aki abban lát megoldást, hogy eljárogat félredugni ahelyett, hogy megpróbálná megoldani a kapcsolati problémáit, az számomra nem férfi, nem emberi lény, csak egy féreg. Nemtől függetlenül. Vagy ha semmiképp nem megy az, hogy megoldják, megbeszéljék a gondokat, akkor tisztességesen le kell zárni előbb a meglévő kapcsolatot, és utána menni máshoz.

Aki egyszer megtette az nem szereti és nem tiszteli a párját. Idővel pedig újra meg fog történni. Lehet hogy nem 6 évvel később hanem 8-10, de a ki hűtlen, az mindig az marad.

Az is lehet hogy azóta is csal, csak vak vagy és nem veszed észre, vagy nem akarod. Hisz egyszer már megtette, és akkor sem tudtad meg, csak amikor lebukott, vagy esetleg bevallotta.

2016. szept. 9. 20:48
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok igenytelen,legyszives ne itelkezzel ismeretlenul.

Azonkivul közöd???

Te ezt tetted,en meg mast.

Tobbet az biztos,h nem irom le sehova,az ilyen okostojas megmondoemberek miatt,akik csak károgni tudnak,meg beszolni,itelkezni.

2016. szept. 10. 07:49
 30/34 anonim ***** válasza:
68%

Mi az, hogy közöm? Te reklámoztad, hogy megcsalt a férjed.

Mindenki leírta a megcsalással kapcsolatos véleményét, mert ezzel kapcsolatos volt a kérdés. Én is ezt tettem. Szerintem igénytelenség, és butaság ilyen emberrel együtt maradni. Pont.

Te sem pattognál más ember véleménye miatt, ha nem éreznéd még mindig sértve magad a férjed megcsalása miatt. Tehát az sem igaz, hogy megbocsátottál neki. Ennyit erről.

Továbbra is csapd be magad nyugodtan. A te dolgod. Én is, mint mások, véleményt közöltem, semmi többet. Tőlem aztán olyan gerinctelen emberrel vagy együtt amilyennel csak akarsz. Neked ennyire van igényed.

2016. szept. 10. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!