Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg lehet az ilyet bocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet az ilyet bocsátani?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a férjem megcsalt egy 20 éves kis csajjal, többször is. Esküdözik, hogy semmit se jelentett, csak egy pár kósza numera volt, úgyhogy "megbocsátottam" neki, de nem tudom elfelejteni a történteket. Meg lehet az ilyet teljesen bocsátani egyáltalán? Nem tudom, hogy lehetne minden olyan, mint régen. 35 évesek vagyunk, 10 éve házasok, 2 kisgyerekünk is van, nem akarok mindent borítani, és ezen kívül eddig rendben volt a házasságunk. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2016. szept. 2. 01:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló FOR PRESIDENT! +++++
2016. szept. 2. 13:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Sajnos 5-ösnek igaza van. Persze nem minden fefi ilyen de nagyom sokan igen. A nő meg a feje tetejére is állhat ezzel nem tud versenyezni. De könnyű okoskodni hogy nézzen magába a megcsalt fél, mert néhányan azt hiszik ha ők mindent megtesznek akkor sose fogják megcsalni őket. Csak nehogy egyszer koppanjanak. Sajnos ritka aki hűséges de azért még van egypár (akár férfi akár nő).
2016. szept. 2. 17:12
 13/21 anonim ***** válasza:
10# senki nem mondta hogy mindenki kihasználja, nyilván vannak kivétek, a lényeg itt az hogy valakinek ez is elég...Mert ilyenkor jönnek az okoskodók, hogy valamit nem kapott meg...Hát persze a 35 éves feleségétől egy szexi 20 éves szűk puncit...
2016. szept. 2. 17:17
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Ha eltűröd, az a te dolgod.

Szerény véleményem szerint erre nincs bocsánat. Nálam 1 alkalomnál sem. Miért? A bizalom végleg elveszne. Ha késne pl a vonat 10 percet (ami alapvetően egy tök természetes dolog), rögtön az jutna eszembe először, hogy megint megcsal. A tüske örökre ott lesz.

Soha nem fogod elfelejteni, és bízni sem fogsz benne soha a büdös életben többet. Kérdezem én, hogy akkor mi értelme folytatni? Én nem tenném. Az már nem házasság lenne csak a megcsalást vágnád a férjed fejéhez mindig amikor csak eszedbe jut, vagy magadat rágnád emiatt mindig.

Úgy vagyok vele, hogy ha ő 1 numeráért felrúgná a házasságunkat, a bizalmamat, a szerelmemet, az együtt töltött közös éveket, akkor nekem nincs semmi okom, sem megbocsátani, sem lelkiismeretfurdalást érezni azért mert borítanék mindent. A megcsaló félnek kellett volna gondolkodni mielőtt megteszi... amit megtett.

Szerintem aki szereti a párját, az nem csalja meg. Ha mást nem is legalább emberileg tiszteli annyira, hogy ha már évekig együtt voltak, hogy nem alázza meg ilyesmivel, hanem megbeszéli vele, hogy már nem boldog, nem szeretne vele lenni stb...

Ha probléma van egy házasságban, azt meg kell beszélni, át kell rágni, újra és újra. Ha végképp nem tudja egy pár megoldani a gondjait, akkor le kell zárni. Utána oda megy ahová akar és azt dug meg akit akar. De az, hogy valaki a párja háta mögött félremegy, undorító és ezzel megalázza a másik felet.

Én ezt nem viselném el, szóval válás. Aki egyszer megteszi, az többször is meg fogja tenni. Mint a mellékelt példa is mutatja: hisz a te férjed is többször csalt meg. Ha most megbocsátasz, és elnézed, idővel újra és újra meg fogja tenni. Tényleg erre vágysz?

Azt lehet tudni hogy derült ki? (Ha nem szeretnél, nem kell válaszolnod)

2016. szept. 2. 18:56
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, elgondolkodtató amiket írtatok!

Tényleg úgy tűnt nincs gond a házasságunkkal, szoktunk kettesben lenni, beszélgetni, a szexuális életünk is rendben van. Külsőre nem hagytam el magam, sminkelek, jól öltözöm, sportolok, a súlyom ugyanannyi két gyerek után is, mint 20 évesen. Általában csinos nőnek tart a környezetem. Egy probléma volt mindig is a kapcsolatunkban, ez pedig a féltékenység, bár igyekeztem nem hagyni, hogy eluralkodjon rajtam. A férjem nagy szoknyavadász volt, mielőtt megismerkedtünk, és a flörtölés megmaradt utána is sajnos. Igyekeztem meggyőzni magam, hogy ez csak ennyi, egy kis játék részéről, de az a baj, hogy miután ez kiderült, nem vagyok benne biztos, hogy ezelőtt nem voltak más nők is, akik szintén csak egy "pár numera" voltak a férjemnek. Ráadásul az a legrosszabb, hogy nem látom rajta az őszinte megbánást. Mondja, hogy sajnálja, de úgy tűnik, inkább azt sajnálja, hogy lebukott. Egyébként egy közös ismerősünktől jutott vissza hozzám a dolog.

Másrészt tudom, hogy szeret, és mindezek ellenére én is szeretem őt, 10 év után is őszintén mondhatom, hogy olyan szerelmes vagyok belé, mint az első napon. Nem tudom elképzelni nélküle az életem. Fogalmam sincs mi lenne a jó döntés.

2016. szept. 2. 19:35
 16/21 Bence_ ***** válasza:
19%

"Másrészt tudom, hogy szeret"

Saját magát szereti.

Ahogy te is.

Inkább jöjj rá, hogy miért ragaszkodsz hozzá ennyire.

Félredugas csak a rossz kapcsolat tünete.

2016. szept. 2. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
A félredugàs a gerinctelenség tünete. Ha rossz a kapcsolat, meg kell próbàlni megmenteni. Ha nem megy, akkor lezàrni.
2016. szept. 2. 21:18
 18/21 Titusztitusz ***** válasza:
Ilyesmit NEM LEHET és nemis szabad sohasem megbocsájtani...Én a helyedben az eset kiderülte után AZONNAL elváltam volna...De még most sem lenne késő...
2016. szept. 2. 21:31
 19/21 anonim ***** válasza:
17%

Voltam iylen helyzetben, azt gondolom, annyira nem lehetett idilli korábban sem a kapcsolat, ha erre vezetett.

Arcosodni könnyű, főleg más terhére, én meg azt tapasztaltam, hogy nehéz sok meg elszánt munkával vissza lehet szépen építeni onnan, ahol elcsúszott a dolog.

Én akkor arra (is) rájöttem, hogy lehet az ember szerelme a családba is.

De ahhoz komolyan és sokat és indulatok nélkül kell mindent átbeszélni.

Sok sikert!

2016. szept. 2. 21:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

19-es, persze, ha a dolog csak egyszeri félrelépés, akkor azt át lehet beszélni, meg lehet próbálni megjavítani a kapcsolatot, kutatni a miérteket.

De kérdező sokmindent elárul a kapcsolatáról a hozzászólásában. Ha a férfi ALAPTERMÉSZETE olyan, hogy kifejezetten szeret ismerkedni, flörtölni, és félre-félrelépni, akkor a feleség javítgathat, toldozgathat- foldozgathat, a feje tetejére is állhat, a férfi akkor is kalandozni fog.

Itt szerintem arról van szó, hogy van egy szerelmes, érzelmileg kiszolgáltatott nő, és egy poligám férj. Ez van. Kérdező vagy összeszedi magát és kilép a kapcsolatból, vagy újra meg újra csalódni fog. Ami a pasit illeti, vér vízzé nem válik.

2016. szept. 2. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!