Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsal, meg tudtok neki bocsátani?
Elméleti a kérdés. 19 éves lány vagyok, és jelenleg van barátom. Alapvetően nem vagyok az a féltékenykedős barátnő, mert megbízom benne, és ő is bennem. Még nem csalt meg egyik barátom sem, de belegondoltam, hogyha megtenné valaki, akkor én biztosan nem bírnék vele maradni. Mindig ott lebegne a szemem előtt, hogy mit tett.
Ha valaki megcsalna titeket, akkor megbocsátanátok neki? Vele maradnátok?
Megbocsátani igen, nem vagyok haragtartó típus és nem mérgezem magam feleslegesen negatív dolgokkal, sérelmek dédelgetésével, nem adok táptalajat a gyűlöletnek :)
Viszont, ettől függetlenül, ha nem is haragszom és elengedem a történetet, nem maradnék az illetővel és nem fogadnám vissza később sem. Nem tudnék benne megbízni, a bizalmat pedig egy jól működő kapcsolat alappillérének tartom. Akivel kapcsolatba lépek, annak jár a tiszta lap, de aki visszaél vele, annak nincs második esély.
El tudok képzelni olyan szituációt, amikor igen.
Például 10-20 éves kapcsolatban, ha én is elhanyagolnám a társamat, ha őszinte megbánást tanúsítana és képes lenne közösen dolgozni újra a kapcsolatért, akkor egy hosszú távú kapcsolatot nem dobnék el egyszeri botlásért.
"Meg bocsátanák és vele maradnák! Hogy miért? Egyszerű. Nincs választásom ha elhagyom nem lesz más aki szeretné ezért vele maradnék amég ő nem dob ki. Ha minden nap csalna össze vissza akkor is vele maradnák amég ki nem dob. En 20 éves fiú voltam."
Megmondanád, ez mivel jobb, mint egyedül lenni? A kettő opció közül ez fényévekkel rosszabb..
tuti kidobnám! esélytelen, hogy megbocsássak!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!