Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Vagy ebben nincsen semmi gyanus?
A parommal 2honapja koltoztem ossze.
Es van egy fura szokasa amit nem tudok hova tenni.
Ha itthon van es en elmegyek pl. Vasarolni vagy ilyenek akkor mindig megkerdezi.hogy "Mikor vegzel,mennyi ido kb.???"
Vagy este20.00ig dolgozom. De 19.00kor megkerdezi hogy idoben vegzek.e vagy hamarabb ee*tleg kesobb?
Ha megkerdezem h miert fobtos megrantja a vallat vagy lekiabal hogy joga van tudni.
Alapbol gyanakvo vagyok..
De eddig nem faggatott ezekrol
Lehet hogy van valakije es felhozza a lakasunkra vagy elmegy valakihez??.
Első jót írt!
Váratlanul menj haza hamarabb,vagy ugorj vissza valamiért.
Nekem inkább az az elfogadhatatlan,hogy lekiabál téged emiatt.
A legjobb ha csak simán az ígéretednél korábban mész haza az egyik napon.
Rendben.
Most is kerdezte... Mert at kell mennem a szuleimhez.
Akkor kb. 30perc utan visszajovok hogy itthon felejtettem vmit.
De ha nincsen nala senki???? Akkor tuti nem csal meg?
Hat sajna mindig nem tudok hazajonni...
Ennyi erovel minden nap "ra kellene nyitnom" rab
Randomszeruen.
Mert ha ma semmi..akkor hnap..ha hnap sem akkor maskor...ha akkor sem akkor... Ez vegtelen.
Es lehet azert nem talalok nala senkit mert nem csal meg...vagy mert epp kicseleznek...kitudja
Erre a munkahelyesre en is gondoltam.
DE az is bator lenne... Mert Okb18ig vagy19ig dolgozik.. En meg olykor csak19.30ig :D
Meg sokszor van az hogy kerdi mikor zarok be?
Mondom hogy 20.00elott tuti nem...erre 19.30kor mar itthon vagyok... Ilyen is volt...semmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!