Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek egyértelmű jelek, hogy megcsal a férjem?
39 éves a férjem, 12 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van. Körübelül 1 hónapja érzem azt, hogy a férjem furcsán viselkedik, több konkrét eset is előfordult :
-hosszú szőke hajszálat találtam az ingjén (én barna vagyok, a nagyobbik lányunk ugyan szőke, de elképzelésem nincs, hogy kerülhetett volna az ingre a hajszàla)
-kb. egy hete, az éjszaka közepén jött haza, azt mondta, sürgősen vidékre kellett mennie munkaügyben. Nem volt rajta a jeggyűrűje, azt mondta, mert előtte elment kocsit mosni, és levette. Pontosan tudom, hogy olyam helyre jár, ahol ki sem kell szállnia az autóból.
-2 hete nem szexelünk. A kifogások : fáradt, sok volt a munka, betegnek érzi magát, majd holnap.
-mindig nagyon adott magára, de mostanság túlzásokba esik. Miután elmegy otthonról, még két óra múlva is érzem a parfümjét.
-a szexhez fáradt, de mostanában egyre több a "sörözés a haverokkal" meg hasonló programok.
-a héten, egyik nap vittem neki a munkahelyére ebédet, és láttam kijönni az irodájából egy borzasztóan fiatal lányt. (Első blikkre 19-20nál biztos nem volt több) Nagy mellek, kerek fenék, olyan szajhásan nézett ki...nem volt megnyugtató..
Rákérdeztem már, hogy nem akar-e elmondani valamit, de mesterien tudja megnyugtatni az embert, hogy minden rendben. Lehet nem kellett volna, de pár napja belenéztem a telefonjába, de nem találtam semmi furcsát.
Nem tudom, mit gondoljak. Kapuzárási pánik, vagy esetleg más...nagyon kezdek aggódni, az a lányka kiverte a biztosítékot...
Valakinek van esetleg hasonló élménye? Vagy csak véleménye, azt is szívesen meghallgatom.
33N
Sajnos egyértelmű. Megcsal. Bocsi, de szerintem itt őszintének kell lenni.
Én mondjuk vagyok annyira kreatív, hogy nem vártam volna, már tuti bizonyíték lenne a kezemben. Vagy ilyen, vagy olyan, de lenne.
De ez annyira egyértelmű. Ha még szereted, és megakarod menteni a házasságodat, akkor lépni kell, ha nem, akkor játssz nyílt lapokkal, és válás. Középút nincs!
Ha valaki hirtelen rideg lesz és elutasító annak mindig oka van.
Ne hagyd, hogy beléd magyarázza a minden rendben dumát, ilyenkor gyanút altat.
Biztosra nem mondanám, hogy azzal a fiatal csajjal csal, de nincs kizárva, ha már említetted, hogy szőke és az ingén is szőke hajat találtál.
Figyeld még egy ideig a dolgait, előbb-utóbb ki fog lógni a lóláb, aztán lépj.
Viszont ha ezek után is mindig kifogása lesz a szex ellen és szabadidejében is mindig elutasít valamilyen indokkal, akkor ez így is, úgy is rosszul fog végződni, mert senki nem akar egy szexmentes kapcsolatban élni.
Egyébként nem sértésből, csak kíváncsiságból kérdezem, mennyire vagy a hétköznapokban igényes, csinos?
A legtöbbször az az indok a megcsaló félnél, hogy a párja elhanyagolja magát, már nem ad úgy a külsejére mint azelőtt...
#7 : szültem két gyereket, nem vagyok bombanő.
Nemrég mentem vissza dolgozni, jelenleg úgy vagyok, hogy örülök, ha 4-5 órát tudok aludni, egy nap alatt. De mindig fontos volt számomra a külsőm, akkor is igyekeztem adni magamra, amikor nagyon vacakul voltam. Ha mással nem, egy kis szempillaspirál, vagy egy csinosabb felső. Nem voltam soha egy kihívióan öltözködő, agyonsminkelt cicababa, de nem is zavart, mert éreztette velem a férjem, hogy így szeret.
Egyébként úgy gondolom, ha szakadt melegítőbe járnék, vagy nem fésülködnék három napig, az sem lenne indok, hogy megcsaljon.
Csak a hajszálas részhez szólnék hozzá, a többihez annyira nem értek:
egyetemista vagyok, nincs barátnőm, nem szoktam barátokkal se járni sehová, mert nem nagyon van időm, mégis néha találok magamon beazonosítatlan hajszálakat.
Tehát csak a hajszál nem elég érv, bár itt van elég sok dolog.
Kérdező, te félreérted, én nem téged akarlak hibásként megjelölni, csak próbálom a férjed szemszögéből megfejteni a dolgot.
Gondoltam rá, hogy még bele is írom a mondókámba, hogy tudom nem lehet 2 gyerek után az ember topmodell, de mertem feltételezni, hogy ezt említenem sem kell, úgy látszik tévedtem.
Ha a mai napig igényes vagy, akkor jó, ez ki van pipálva, marad az az opció, hogy a férjed megunta a szexuális életeteket és valami jobbra, izgalmasabbra vágyik.
Lenne más magyarázata? Nem hiszem.
Csak azt nem értem, hogy ha így is van, akkor miért nem ül le veled megbeszélni....
Amúgy a kapuzárási pánik is egy lehetséges opció, mivel már lassan 40 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!