Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek egyértelmű jelek, hogy megcsal a férjem?
39 éves a férjem, 12 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van. Körübelül 1 hónapja érzem azt, hogy a férjem furcsán viselkedik, több konkrét eset is előfordult :
-hosszú szőke hajszálat találtam az ingjén (én barna vagyok, a nagyobbik lányunk ugyan szőke, de elképzelésem nincs, hogy kerülhetett volna az ingre a hajszàla)
-kb. egy hete, az éjszaka közepén jött haza, azt mondta, sürgősen vidékre kellett mennie munkaügyben. Nem volt rajta a jeggyűrűje, azt mondta, mert előtte elment kocsit mosni, és levette. Pontosan tudom, hogy olyam helyre jár, ahol ki sem kell szállnia az autóból.
-2 hete nem szexelünk. A kifogások : fáradt, sok volt a munka, betegnek érzi magát, majd holnap.
-mindig nagyon adott magára, de mostanság túlzásokba esik. Miután elmegy otthonról, még két óra múlva is érzem a parfümjét.
-a szexhez fáradt, de mostanában egyre több a "sörözés a haverokkal" meg hasonló programok.
-a héten, egyik nap vittem neki a munkahelyére ebédet, és láttam kijönni az irodájából egy borzasztóan fiatal lányt. (Első blikkre 19-20nál biztos nem volt több) Nagy mellek, kerek fenék, olyan szajhásan nézett ki...nem volt megnyugtató..
Rákérdeztem már, hogy nem akar-e elmondani valamit, de mesterien tudja megnyugtatni az embert, hogy minden rendben. Lehet nem kellett volna, de pár napja belenéztem a telefonjába, de nem találtam semmi furcsát.
Nem tudom, mit gondoljak. Kapuzárási pánik, vagy esetleg más...nagyon kezdek aggódni, az a lányka kiverte a biztosítékot...
Valakinek van esetleg hasonló élménye? Vagy csak véleménye, azt is szívesen meghallgatom.
33N
Ok nélkül nem történik semmi, ennyi változás meg főképp.
Az autómosós dolgot nem értem, de a többi eléggé egy irányba mutat. 39 évesen nekem ugyan még ment a napi több szex is - azzal leplezhetné a dolgot, ha akarná.
Az, hogy te nem vagy top-modell, tök lényegtelen, az én feleségem szép volt, de a legszebb kép, ami a fejemben van róla: egy elalvás után, állt a konyhában kócosan, mezítláb, és kapkodva csinálta a szendvicset a lányunknak, mi meg kapkodtunk az öltözködéssel.
Én arra reagalnék, amit előttem írt valaki, hogy kérdőre vonás, szembesítés ...
Ezzel nagyon vigyázz, főleg akkor, ha nem szeretnéd elveszíteni! Csakis szép szavakkal, nem támadóan és (látszólag) megértéssel tedd.
Ugyanis ha ellene fordulsz és veszekedéssel teszed, valószínű magad ellen forditod majd, es ugy gondolja majd, meg is erdemelted a megcsalast.
Sajat tapasztalatbol irom...
Megtörtent eset:
A feleseg rajött arra, hogy a ferj megcsalja, erre veszekedes közben kiejtette a szajan, hogy menj el... A ferjnek sem kellett több, el is ment - a baratnőhöz. Es utana mar hiaba könyörgott a feleseg...
A szembesítésnek csak akkor van értelme, ha konkrét bizonyítékod van. Ha nincs, akkor abban az esetben is, ha megcsal téged fog őrültként beállítani és eléri, hogy még emiatt is szarul érezd magad, hogy te rontassz el mindnet stb.
Ha meg akarsz neki bocsátani, akkor valóban nem támadólag kell fellépni, de határozottan és tartással. Ha meg akarja menteni a házasságotokat, akkor azonnal szüntesse be vele a kapcsolatot, azonnal menjen bele a párterápiába és mindeközben ne gondolja, hogy együtt élhet veled, vagy ha a külön költözés nem megoldható, akkor ne képzelje, hogy fogdosódhat, meg duhat veled meg minden úgy lesz, mintha mi sem történt volna.
Ahol megcsalás történt, az a házasság, kapcsolat a régi formájában halott, a bizalommal együtt. Újra kell építeni, ha mindkét fél akarja. Ez kölcsönös energia befektetéssel, munkával jár, és nem úgy működik, ahogy sokan csinálják, hogy sóhajtanak egyet és beletörődnek, hogy legalább a külvilág ne tudja meg ezt a szégyent, tegyünk úgy, mintha mi sem történt volna. A megcsalt fél meg emésztgetheti magát, a megcsaló meg, ha van is bűntudata vállatvonhat, hogy végül is nem nagy ügy, megoldódott magától, nem is vele volt itt baj, csak akkor lett volna, ha az asszony cirkuszol.
27 es.Nagyon nagy önuralom kell ahhoz, hogy mikor megtudod, hogy megcsalnak, és egy világ dől össze benned, meg olyan mintha szíven szúrtak volna,higgadt maradj,és szépen beszélj vele...Könnyű ezt tanácsolni, de más benne lenni...
Sajnos nálam is elgurult a gyógyszer,pedig nem vagyok agresszív, de azt mondtam, ha nem megy el belevágom a kést..:(Elment 10 napig máshol lakott, nem rohant a barátnőhöz... Sőt,megbeszéltük, újrakezdtük, és ennek már 6 éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!