Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek egyértelmű jelek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek egyértelmű jelek, hogy megcsal a férjem?

Figyelt kérdés

39 éves a férjem, 12 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van. Körübelül 1 hónapja érzem azt, hogy a férjem furcsán viselkedik, több konkrét eset is előfordult : 

-hosszú szőke hajszálat találtam az ingjén (én barna vagyok, a nagyobbik lányunk ugyan szőke, de elképzelésem nincs, hogy kerülhetett volna az ingre a hajszàla)

-kb. egy hete, az éjszaka közepén jött haza, azt mondta, sürgősen vidékre kellett mennie munkaügyben. Nem volt rajta a jeggyűrűje, azt mondta, mert előtte elment kocsit mosni, és levette. Pontosan tudom, hogy olyam helyre jár, ahol ki sem kell szállnia az autóból.

-2 hete nem szexelünk. A kifogások : fáradt, sok volt a munka, betegnek érzi magát, majd holnap.

-mindig nagyon adott magára, de mostanság túlzásokba esik. Miután elmegy otthonról, még két óra múlva is érzem a parfümjét.

-a szexhez fáradt, de mostanában egyre több a "sörözés a haverokkal" meg hasonló programok.

-a héten, egyik nap vittem neki a munkahelyére ebédet, és láttam kijönni az irodájából egy borzasztóan fiatal lányt. (Első blikkre 19-20nál biztos nem volt több) Nagy mellek, kerek fenék, olyan szajhásan nézett ki...nem volt megnyugtató..

Rákérdeztem már, hogy nem akar-e elmondani valamit, de mesterien tudja megnyugtatni az embert, hogy minden rendben. Lehet nem kellett volna, de pár napja belenéztem a telefonjába, de nem találtam semmi furcsát. 

Nem tudom, mit gondoljak. Kapuzárási pánik, vagy esetleg más...nagyon kezdek aggódni, az a lányka kiverte a biztosítékot...

Valakinek van esetleg hasonló élménye? Vagy csak véleménye, azt is szívesen meghallgatom.

33N

2016. ápr. 17. 17:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, tényleg nem bántásként mondom, de igen is a szakadt melegítő, és az igénytelenség miatt megcsalhatja a férfi a feleségét. Képzeld el, hogy megszeretett, elvett egy igényes nőt, és mondja ma annak az 50°-sem látja viszont. Sajnos ebben a világban élünk, nagyon sokat jelentenek a külsőségek. És igen, fel kell venni a versenyt sajnos azzal a sztereotípiával, amit suggal minden média. Nem esem túlzásba, de igényesnek kell lenni , mert ha nem akkor tessék, félremegy, más kell, másra vágyik, mást akar kipróbálni.
2016. ápr. 17. 18:42
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

#11 : fel kell venni a sztereotípiával a versenyt?

Szerintem meg elvárhatónak kéne lennie MINDEN embertől, hogy ha már nem szereti vagy nem tartja vonzónak a párját, legyen annyi gerinc benne hogy eléáll és megmondja, nem pedig sunnyogva félredug..

2016. ápr. 17. 18:49
 13/29 anonim ***** válasza:
Erre nagyon kevés férfi képes!
2016. ápr. 17. 19:47
 14/29 anonim ***** válasza:
És ez elég szomorú.
2016. ápr. 17. 19:51
 15/29 Bence_ ***** válasza:

Igen gyanús.

Ha megcsal akkor az őt minősíti.

Neki másra van szüksége mint amit tőled kap.

2016. ápr. 17. 19:53
 16/29 anonim ***** válasza:
5%

Komolyan arra vágynak a nők, hogy azonnal hagyjuk el őket, ha már nem olyan kívánatosak?

Minden cinizmus nélkül kérdem.

Mind el lennétek hagyva hihetetlen gyakorisággal és ugyebár ott van a gyerek is a háttérben.

Szóval?

2016. ápr. 17. 19:56
 17/29 anonim ***** válasza:
Egy nő sem vágyik erre, de az esetek 80%-ban megtörténik.
2016. ápr. 17. 20:29
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
hát jobb az,hogy elhagyod minthogy megcsalod.. akkor legalább kap az a nő egy esélyt, hogy keressen egy normális embert aki mellett újra boldog lehet.. tehát igen, ha már nem kívánatos nem sunnyogni kell meg megcsalni hanem azt mondani: sajnálom, már nem működik és lépni.
2016. ápr. 17. 20:40
 19/29 anonim ***** válasza:

16-os, igen mert senki nem akar úgy együtt lenni a másikkal, hogy már nem kívánják.

Nem tudom amúgy, hogy miért kell egyből félrekúrni, ahelyett hogy megbeszélnék a dolgokat.

És amúgy mit vársz? Viseljük el, hogy megcsalnak minket?

2016. ápr. 17. 20:41
 20/29 anonim ***** válasza:
59%
Jaj, ezek a klasszikus sztorik a megcsalásról... szőke hajszál, vidéki váratlan meló, kocsmázása haverokkal... ennyire nem bugyuták a férfiak, nagyon is jól tudnak konspirálni, ha úgy kívánja az érdekük. Ez nagyon Romana, Júlia egyéb lovestorys újságszagú.
2016. ápr. 18. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!